ISSN 2457 - 3973

Primarul de Păstrăveni a demisionat din PSD și s-a înscris în PNL! Cine mai urmează?

Ioan Onisei, primar al comunei Păstrăveni a demisionat din PSD Neamț nemulțumit de faptul că nu a găsit susținere la conducerea filialei pentru proiectele administrative ale comunei. Ioan Onisei s-a înscris în PNL și, conform declarațiilor făcute, duminică, de deputatul Mugur Cozmanciu (președintele PNL Neamț) va candida din partea liberalilor pentru încă un mandat.

”Toți cei care doresc, vor găsi la PNL susținere pentru proiectele comunităților lor. Ușa noastră este deschisă și vor mai urma atât oameni cu calități administrative și parlamentare, și nu numai”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Șirul demisiilor importante din PSD Neamț a început cu fostul director al CMI Urban, Ioan Fiterău urmat, sâmbătă, de președinta PSD Piatra Neamț, Aurelia Simionică. Totodată, demisia din partid a președintelui executiv, deputatul Vlad Marcoci este o chestiune de ore, cel mult zile.

Se pare însă că Ioan Fiterău ”și-a târâit picioarele”, după cum spune o vorbă din popor, adică șirul demisiilor este abia la început.

Zilele viitoare, chiar unul dintre parlamentarii PSD, altul decât Vlad Marcoci, ar urma să își anunțe demisia din partid. Surse credibile susțin că demisia parlamentarului respectiv va fi urmată de înscrierea în PNL Neamț!

Articolul anterior

Ioan Munteanu, mesaj cu tâlc pentru dizidenții din PSD Neamț!

Articolul următor

Poluarea mediului și … sănătatea umană

Un comentariu

  • Turism,traseism,interese si altele…Marea manipulare prinde contur,aceiasi pd,pnl,pdl..care au condus si pina acum cu rezultatele care se vad.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular