ISSN 2457 - 3973

Primul candidat la președinția CJ Neamț este … o femeie

Primul candidat la președinția Consiliului Județean Neamț este … o femeie.

Marinela Apostol, liderul consilierilor județeni ai USR Neamț are susținerea președintelui filialei județene, deputatul Iulian Bulai.

La evenimentul intitulat „Femeia în politică”, derulat sâmbătă cu femeile USR din regiunea nord-est, că susține candidatura unei femei la cea mai importantă funcție administrativă din județ.

„Îmi doresc să avem o doamnă candidat la preşedinţia CJ Neamț. Decizia formală o va lua conducerea USR Neamţ. De ce nu, va fi chiar Marinela Apostol”, a declarat președintele USR Neamț, deputat Iulian Bulai.

Liderul USR Neamț a explicat că în cadrul filialei a început competiția internă pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale.

Marinela Apostol – lider al consilierilor județeni USR Neamț a explicat că nu consideră un handicap în lupta politică faptul că este femeie.

Mi-am asumat acest rol din momentul în care m-am înscris în cursa internă pentru candidatura la CJ. M-am bucurat să văd că femeile sunt acceptate în partid, am fost pe locul 2 pe lista de candidați la CJ Neamț la alegerile din 2020 şi apoi aleasă lider de grup de ceilalţi 3 colegi ai mei. Toţi ceilalţi lideri de grup subt bărbați dar nu este un impediment pentru mine. Am participat la negocieri, am purtat discuţii şi consider că am făcut o treabă destul de bună. Nu mi-a fost greu”, a declarat Marinela Apostol. 

Până la sfârșitul anului, în USR Neamț vor fi desemnați candidații la funcția de președinte al CJ Neamț și primari la Piatra-Neamț, Roman, Târgu-Neamț, Roznov și Bicaz.

 

Articolul anterior

Inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise îi felicită pe laureaţii olimpiadelor şcolare

Articolul următor

Top 5 trucuri cu ajutorul cărora un living de mici dimensiuni va arăta primitor și elegant!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular