ISSN 2457 - 3973

Priveghi la căpătâiul celor 3 tineri din Girov care au murit duminică în accident

Un sobor de 7 preoți în frunte cu protopopul de Piatra Neamț, pr. Valentin Tofan, a oficiat aseară, laCăciulești, o slujbă de pomenire a celor 3 tineri care duminică au încetat din viață în urma unui accident rutier.

Zeci de localnici au venit și au aprins o lumânare în memoria victimelor iar unii dintre ei au rămas toată noaptea la priveghi. priveghi3priveghi1

Miercuri vor avea loc slujbele de înmormântare.

Reamintim că 3 tineri cu vârste între 16 și 24 ani, din satul Căciulești – comuna Girov, au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident rutier.

Șoferul în vârstă de 24 ani, care avea permisul reținut, circula cu viteză foarte mare și la un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod. Mașina s-a strivit iar tinerii au fost prinși în interior. accident girov

La fața locului a venit un echipaj de la ISU Neamț care a descarcerat victimele. Trei tineri erau deja decedați. În mașină se mai afla un tânăr care a fost transportat în stare gravă la spitalul din Iași. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cei 4 tineri se întorceau de la discotecă și mai aveau doar câteva sute de metri până acasă.

Articolul anterior

Primul meci Harbuz – Arsene după despărțirea din PSD!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc nu renunță la Autostrada Unirii

Un comentariu

  • Erau in floarea vetii tineri dumnezeu sai odihneasca in pace condoleanta fam lor .3suflete nevinovate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *