ISSN 2457 - 3973

Profesoara Florentina Luca-Moise, prima declarație ca inspector școlar general al județului Neamț

Profesoara Florentina Luca-Moise a făcut prima declarație ca inspector școlar general al județului Neamț după ce joi a fost numită în această funcție prin ordin al ministrului Educației.

Dragii mei colegi, iubiți elevi, stimați părinți,

Astăzi, pentru mine este un moment de cotitură în cariera didactică! Cu deosebită bucurie și onoare am preluat funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Neamț! Mă încearcă emoții ca în urmă cu 24 de ani, când m-am așezat pentru prima dată la catedră, sau ca acum circa 10 ani, când am preluat funcția de director al Casei Corpului Didactic Neamț.

Toată această experiență – vastă și frumoasă – astăzi îmi e de mare folos pentru exercitarea noii funcții! Asigurarea managementului Inspectoratului Școlar Județean Neamț reprezintă pentru mine o probă pe care vă garantez tuturor că o voi susține cu succes și când spun asta am în vedere dorința și convingerea că voi colabora foarte bine atât cu noii mei colegi din cadrul instituției, cât și cu colegii directori, cu profesorii, învățătorii, educatoarele, cu elevii și, nu în ultimul rând, cu părinții elevilor.

Vreau ca încă din prima zi a mandatului meu de inspector școlar general, prin atribuțiile pe care le voi exercita, să pun în centrul activității elevul! O societate sănătoasă și puternică investește în copii, căci ei reprezintă viitorul și siguranța! În toată cariera mea didactică am urmărit să pun în valoare copiii, să îi sprijin să își deschidă aripile și să ia orizonul în piept! De data aceasta, voi face la fel dar cu ajutorul cadrelor didactice, al personalului auxiliar și nedidactic din unitățile de învățământ și, nu în ultimul rând, avându-i alături și pe părinți!
Așa să îmi ajute Dumnezeu!
Sărbători în lumină și vacanță plăcută elevilor și colegilor din școli și grădinițe!”

  Articolul anterior

  Prefectul Vasile-Adrian Niţă: Peste 450 de polițiști, jandarmi și pompieri vor asigura liniștea în județ, în perioada Paștelui!

  Articolul următor

  Un pui de urs prins într-un gard la Borca a pus pe jar autorităţile (foto)

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular