ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț s-a dat singur de gol că a mințit în privința proiectului POIM pentru APA SERV (comunicat PNL Neamţ)

PSD Neamț s-a dat singur de gol că a mințit în privința proiectului POIM pentru APA SERV!

Vlad Angheluță. directorul APA SERV numit pe funcție de PSD, a recunoscut în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Mărgineni că proiectul în valoare de peste 311 milioane de euro a fost complet ratat.

În ciuda faptului că noi, PNL Neamț, am atras atenția încă de anul trecut că din cauza incompetenței conducerii CJ Neamț și APA SERV (ambele asigurate de PSD0 proiectul a fost pierdut, Angheluță (prietenul de chermeze al șefului PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa) a negat vehement acest lucru.

La fel a făcut și Daniel Vasilică Harpa care anunța că de fapt proiectul va fi derulat fără probleme!

Însă cum gura păcătosului adevăr grăiește, Vlad Angheluță a recunoscut că în realitate, proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă de 311 milioane euro pentru apă și canal a fost pierdut definitiv!

Este o dovadă crasă a minciunilor și incompetenței de care binomul Daniel Vasilică Harpa – Vlad Angheluță au dat dovadă!

Unul dintre ei, în speță Daniel Vasilică Harpa, vine cu tupeu acum și cere votul nemțenilor pentru a fi ales președinte al Consiliului Județean Neamț.

Celălalt, respectiv Vlad Angheluță, stă fără jenă în fotoliul de manager al APA SERV unde prima decizie pe care a luat-o a fost să își majoreze salariul la 7.000 euro pe lună.

Rușine, Daniel Vasilică Harpa!

Rușine, Vlad Angheluță! Demisia!

Rușine, PSD Neamț!

Ați crescut prețul la apă iar județul Neamț este în topul tarifelor pe țară!

Ați ratat un proiect extrem de important pentru nemțeni, pe apă și canalizare, în valoare de 311 milioane euro nerambursabili!

Nemțenii nu uită și vor sancționa aceste derapaje pe 9 iunie!

 

Biroul de comunicare al PNL Neamț

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Articolul anterior

Daniel Vasilică Harpa (PSD Neamţ): Rapid, încă din primele săptămâni de mandat: TREI MARI PRIORITĂȚI ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ!

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă în zonele Huci, Moara Veche și Fundoaia din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular