ISSN 2457 - 3973

Daniel Vasilică Harpa (PSD Neamţ): Rapid, încă din primele săptămâni de mandat: TREI MARI PRIORITĂȚI ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ!

Rapid, încă din primele săptămâni de mandat: TREI MARI PRIORITĂȚI ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ!

”Infrastructura rutieră joacă un rol crucial în dezvoltarea economică și socială a județului nostru. Investițiile continue în modernizarea și extinderea rețelei rutiere sunt vitale pentru a asigura o mobilitate eficientă, sigură și sustenabilă într-o societate în continuă evoluție”, a declarat Daniel Vasilică Harpa, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Daniel Harpa își propune ca încă din primele săptămâni de mandat să înceapă demersurile pentru trei mari obiective deosebit de importante pentru județul Neamț:

  • Construirea drumului expres Piatra Neamț – Bacău în lungime totală de 51 kilometri. Proiectul prevede realizarea a 5 noduri rutiere (Autostrada A7, Racova, Podoleni, Săvinești și Piatra Neamț), 7 poduri, 7 viaducte, 18 pasaje, 105 podețe, un Centru de Întreținere și Coordonare și 2 spații de servicii.
  • Realizarea unei noi variante ocolitoare a Municipiului Piatra Neamț care va facilita conectarea la autostrăzile A7 și A8 prin drumul expres Piatra Neamț – Bacău.
  • Conectarea orașului Târgu Neamț la Autostrada Unirii (A8) prin realizarea celei de-a doua variante ocolitoare a orașului.

 

”Modernizarea și extinderea reţelei de drumuri judeţene prin construirea unor noi segmente de drum județean, inclusiv variante ocolitoare cu statut de drum județean, care să asigure conectivitatea directă cu autostrăzile A7 (Ploiești-Siret), A8 (Târgu Mureș-Ungheni) și A13 (Sibiu-Bacău), stimulând astfel mobilitatea regională. Astfel, vom decongestiona infrastructura rutieră regională aglomerată, slab dezvoltată și insuficient conectată la rețeaua Trans-Europeană de Transport (TEN-T), vom elimina rutele lungi și periculoase de acces la rețeaua TEN-T și vom diminua numărul mare de accidente rutiere”, a adăugat Daniel Harpa.

Material comandat de organizația PSD Neamț. Cod mandatar financiar 21240002

Articolul anterior

Arta și cultura, mai aproape de locuitorii din Piatra-Neamț

Articolul următor

PSD Neamț s-a dat singur de gol că a mințit în privința proiectului POIM pentru APA SERV (comunicat PNL Neamţ)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular