ISSN 2457 - 3973

PSD Roznov reacționează: ”Ar fi sub demnitatea noastră să îl susținem pe trădătorul Ciubotaru la Primărie!”

Organizația PSD Roznov a reacționat ca urmare a informațiilor (pe surse) potrivit cărora candidatul pentru funcția de primar ar urma să fie ”trădătorul” Ionel Ciubotaru, susținător al PRO România.

Constantin Hodor, președintele organizației social-democrate din Roznov, a avut o poziție extrem de fermă cu privire la o eventuală decizie în acest sens: PSD Roznov nu îl susține pe Ionel Ciubotaru pentru funcția de primar!

Mai mult, Hodor a adus aminte faptul că PSD Roznov are desemnat propriul candidat pentru funcția de primar ceea ce înseamnă, cu alte cuvinte, că acest subiect este închis.

”Pentru că în ultimul timp au apărut tot felul de zvonuri despre un eventual blat la Roznov între PSD și Pro România care să vizeze susținerea în alegerile locale a actualului Primar, Ionel Ciubotaru pentru obținerea unui nou mandat, dorim să facem următoarele precizări:
– Biroul de conducere al Organizației PSD Roznov nu va susține sub nicio formă candidatura pentru un nou mandat de Primar al lui Ionel Ciubotaru, noi având propriul nostru candidat pentru funcția de Primar, lucru pe care îl recomandăm și tuturor membrilor și simpatizanților PSD;
– ar fi sub demnitatea noastră să susținem oameni care de un an și jumătate aduc grave prejudicii de imagine PSD-ului și care din motive și interese personale au trădat partidul”, se arată într-o postare a președintelui PSD Roznov, Constantin Hodor.

Zvonurile că PSD ar urma să îl susțină pe Ionel Ciubotaru la funcția de primar au fost alimentate și de decizia și mai ales mediatizarea decizie pe care președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a luat-o prin alocarea unei sume importante de bani administrației locale din Roznov. Asta după ce timp de mai multe luni, Primăria Roznov era un adevărat teren de lupte politice între primarul Ciubotaru, pe de o parte, și prefectul susținut de PSD, pe de altă parte. Iar în ședințele Consililui Local, toate proiectele inițiate de primarul Ionel Ciubotaru au fost trântite de consilierii PSD.

Cam asta este situația de la Roznov, acolo unde primarul Ionel Ciubotaru pare că își pregătește bagajele, după 20 de ani cât a fost primar. Iar roznovenii spun tot mai apăsat că nu lasă nimic în urma lui.

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr, anunț capital pentru nemțenii care cresc porci în gospodării

Articolul următor

Anunţ despre candidaţii PNL la Primăria Piatra-Neamţ şi la CJ Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *