ISSN 2457 - 3973

Relaxarea măsurilor a readus haosul pe șoselele din Neamț: aproape 1.000 amenzi într-o săptămână!

Relaxarea socială a readus haosul pe șoselele din Neamț, unde polițiștii au reținut permise la foc-automat.

După ce au scăpat de declarațiile justificative de ieșit din localite, mulți dintre șoferi au uitat să ia piciorul de pe pedala de accelerație. Sau, la fel de grav, s-au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice și/sau droguri.

În perioada 25 – 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au au aplicat 898 de sancțiuni contravenționale. Dintre, acestea 283 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 16 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 575 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 137 de permise de conducere, dintre care 16 pentru alcool, 66 pentru nerespectarea  regimului legal de viteză, 12 pentru depăşire neregulamentară, 24 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 6 pentru neacordare prioritate vehicule și 13 pentru alte abateri.

Au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 2 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Articolul anterior

IPJ Neamț a dispus cercetarea prealabilă a unui ofițer și a 3 subofițeri din Poliția Roznov

Articolul următor

Directoarea medicală a Spitalului Județean Neamț a demisionat și denunță ”politica de achiziții publice și de personal”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *