ISSN 2457 - 3973

REVOLTĂTOR! Iată micul dejun al unui pacient cu coronavirus din Spitalul Județean! CJ Neamț cumpără jante de aliaj cu 900 lei/bucată!

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț, pare să devină tot mai sigur etalonul neputinței și/sau al nepăsării față de cadrele medicale și mai ales față pacienți.

Cadrele medicale din spital se plâng în continuare de lipsa unor materiale sanitare de protecție, în ciuda asigurărilor date de oficiali. Cu toate acestea, medicii, asistentele și infirmierele au rămas în prima linie și își fac datoria cu eroism la capul pacientului. Pacient care primește de la bucătăria spitalului aceeași mâncare insuficientă și de proastă calitate, total nepotrivită unui suferind.

Spre exemplu, micul dejun servit unui pacient cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț conține 2 felii de pâine, o bucățică de salam plină de grăsime și un cubuleț de unt. Atât! Nimic mai mult!

Cu asta trebuie să se pună pe picioare un pacient cu Covid-19!

”Neața! M-am hotărât să postez condițiile din spital pt că urlu în mine de indignare, sunt frustrată maxim, când Statul ne mulge de atâția ani și când avem nevoie de el, ca de fiecare dată trebuie să ne descurcăm singuri. Unde sunt banii noștri, ne-am săturat să fim furați și mințiți de zeci de ani, dacă nu acum când vom lua atitudine? De noi depinde să schimbăm ceva, să nu-i mai lăsăm să ne calce în picioare”, este mesajul, însoțit de o fotografie elocventă, postat de o pacientă internată în spital.

Situația nu se schimbă foarte mult la prânz acolo unde ciorba este de fapt o fiertură care nu aduce nici măcar a supă iar felul doi este și mai dubios.

Iar seara este ”servită” o omletă râncedă, rece și o feliuță de telemea! (foto jos)

Desigur, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț nu sunt fonduri suficiente, cunoaștem replica! Dar în tot acest timp, la Consiliul Județean Neamț sunt fonduri pentru a fi achiziționate jante de aliaj cu 900 lei bucata. Sunt bani pentru achiziția cauciucurilor de iarnă deși vine … vara! Se mai cumpără covorașe de cauciuc și tăviță portbagaj mașină,  memorie desktop si SDD de 65.000 lei, sisteme desktop de peste 58.000 lei.

Iar la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, medicii și asistentele nu au măști și halate suficiente, pacienții mor de foame și boli intraspitalicești, iar firmele private pun mână de la mână și fac sponsorizări consistente în lupta împotriva coronavirusului.

Bonus, managerul interimar este demisionat după 3 săptămâni iar în locul său, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene numește (și prin contra-semnătura secretarei Daniela Soroceanu) un alt manager interimar, trimis în judecată de DNA pentru fraudă cu fonduri europene!

Gustos, nu? Poftă bună!

MIC DEJUN

CINĂ

 

(A.E. Nicoară)

Articolul anterior

Scandal sexual la Mănăstirea Neamţ! Călugăr acuzat că a intrat peste un bărbat în carantină!

Articolul următor

Procesiune cu moaștele Cuvioasei Parascheva, la bisericile din Neamț, pentru izbândirea în fața bolii (foto)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *