ISSN 2457 - 3973

Ruptură vizibilă în PMP Piatra Neamț! Piatra Neamț va avea un viceprimar nou?!

Un anunț care cheamă presa la o conferință a PMP Piatra Neamț întărește încă o dată zvonurile potrivit cărora între viceprimarul Bogdan Gavrilescu și organizația municipală s-a produs o fractură deschisă. Astfel, de la conferință va lipsi vicele Bogdan Gavrilescu deși deține funcția administrativă cea mai importantă iar, din punct de vedere politic, este și vicepreședinte la nivel național al PMP. Nu știm dacă cei din conducerea PMP Piatra Neamț au ”omis” să îl invite sau chiar el a declinat invitația, însă e cert că între cele două părți nu pare să mai fie loc de împăcare. Asta mai ales după episodul LocativServ, când Gavrilescu a trecut de partea consilierilor PNL care doreau schimbarea directorului, acuzat de diverse lucruri imorale și ilegale. Cei doi consilieri – Cristi Sauciuc și Marius Ghineț au rămas de partea fostului președinte al PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, și a înțelegerii semnată cu PSD și ALDE. Astfel, dizidentul Gavrilescu s-a trezit singur împotriva tuturor și se vorbește de o iminentă excludere din partid. Asta ar conduce automat la pierderea funcției de viceprimar și la desemnarea unui nou consilier al PMP pe această funcție. Sau, de ce nu, din partea PSD!

La conferința de presă, anunțată pentru astăzi la ora 14,00, vor fi prezenți Sauciuc Cristian – Preşedinte Interimar PMP Piatra Neamţ şi Consilier Local PMP Piatra Neamţ,Ghineţ Marius – Consilier Local PMP Piatra Neamţ, Duma Florin- Vicepreşedinte PMP Piatra Neamţ și Avasiloaie Angelica – Preşedinte Interimar Organizaţia de Femei Neamţ. Așadar, remarcăm și absența președintelui interimar al organizației județene, deputatul Corneliu Bichineț, care, în drumul său spre Vaslui a trecut și prin Neamț, a bulversat organizația și apoi s-a spălat pe mâini. Bichineț a dat undă verde organizației să se ”curețe” și totodată a deschis drumul lui Laurențiu Dulamă pentru un nou mandat de președinte al PMP Neamț.

Articolul anterior

Primarul Chitic: ”Nu cred că cineva își poate permite să fure dreptul pietrenilor de a-și face cumpărăturile din noua Piață Centrală!”

Articolul următor

Risc crescut de avalanșă în masivul Ceahlău! Ninge viscolit încă de joi!

Un comentariu

  • Politica lui Bichineţ …!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.