NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Salvatori cu suflet mare! De ziua lor, pompierii ISU Neamț au făcut cadouri ghiozdane și rechizite copiilor nevoiași!

Pompierii din cadrul ISU Neamț au dovedit nu doar că sunt mereu la datorie pentru a salva vieți și bunuri, ci că au și un suflet mare.

Așa se face că, de ziua lor – pe 13 septembrie – pompierii nemțeni au organizat o acțiune caritabilă pentru 13 copii care provin din familii nevoiașe.

”Pompierii nemțeni sunt mereu alături de cei care au nevoie! Cu ocazia aniversării zilei Pompierilor din România, 13 septembrie, pompierii nemțeni au desfășurat o acțiune numită “Rechizite într-un ghiozdănel de la pompieri!”. Aceasta acțiune a pompierilor nemțeni a avut drept scop ajutorarea copiilor care provin din familii vulnerabile, prin oferirea de ghiozdane și rechizite școlare. Au fost achiziționate 13 ghiozdane cu rechizite necesare pentru începutul noului an școlar pentru a fi oferite unor copii din județul Neamț. Copiii s-au bucurat de darurile primite și au promis că vor învăța bine în noul an școlar și nu îi vor dezamăgi prin rezultatele la învățătură pe părinți și pe cei care le-au oferit aceste daruri. Știm că nu e mult,  dar un gest mărunt poate aduce multă bucurie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.

Redacția newsallert.ro transmite un sincer LA MULȚI ANI pompierilor nemțeni și îi felicită pentru gestul făcut!

Articolul anterior

Liberalul Ionel Voaideș – singura soluție corectă pentru Primăria Dămuc

Articolul următor

S-a înființat Poliția Siguranță Școlară în Neamț! De luni, zeci de polițiști vor fi prezenți în preajma unităților școlare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *