ISSN 2457 - 3973

Scadal monstru pe o stradă din Piatra-Neamț! Au intervenit polițiștii și jandarmii!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, joi seara, de o femeie de 41 de ani, despre faptul că pe o stradă din oraș a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, mai multe echipaje de poliție și jandarmi s-au deplasat la fața locului și au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, de 41 de ani, și a unui bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, acesta ar fi distrus geamul de la locuința femeii.

Totodată, în conflict a intervenit și fratele tânărului de 23 de ani, un bărbat de 29 de ani care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost sancționat contravențional pentru încălcarea normelor sociale cu privire la nerespectarea măsurii de izolare și a fost instituționalizat într-un centru de carantinare de pe raza județului Neamț.

Prin activitatea infracţională desfăşurată, tânărul de 23 de ani a tulburat ordinea şi liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere.

În baza probatoriului administrat acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Se deschide zona de grătare din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț

Articolul următor

Deputatul PSD Ciprian Șerban: ”PNL trebuie să plece!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *