NewsAllert :

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Scadal monstru pe o stradă din Piatra-Neamț! Au intervenit polițiștii și jandarmii!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, joi seara, de o femeie de 41 de ani, despre faptul că pe o stradă din oraș a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, mai multe echipaje de poliție și jandarmi s-au deplasat la fața locului și au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, de 41 de ani, și a unui bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, acesta ar fi distrus geamul de la locuința femeii.

Totodată, în conflict a intervenit și fratele tânărului de 23 de ani, un bărbat de 29 de ani care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost sancționat contravențional pentru încălcarea normelor sociale cu privire la nerespectarea măsurii de izolare și a fost instituționalizat într-un centru de carantinare de pe raza județului Neamț.

Prin activitatea infracţională desfăşurată, tânărul de 23 de ani a tulburat ordinea şi liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere.

În baza probatoriului administrat acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Se deschide zona de grătare din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț

Articolul următor

Deputatul PSD Ciprian Șerban: ”PNL trebuie să plece!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *