ISSN 2457 - 3973

Scriitorul Adrian Alui Gheorghe returnează titlul de ”Cetățean de onoare al satului Topolița”

Scriitorul Adrian Alui Gheorghe a anunțat pe blogul personal că va returna titlul de ”Cetățean de onoare al satului Topolița”, din comuna Grumăzești.

Scriitorul își motivează gestul într-un mod direct, la fel cum a făcut-o de fiecare dată, chiar dacă a avut de suferit datorită curajului de a spune ceea ce crede. Pentru că, da, din păcate, în ultimii ani a fost nevoie de un act de curaj, uneori suicidal, de a spune în spațiul public ceea ce gândești!

”Am ”felicitat” pe cîțiva dintre primarii cunoscuți din județul Neamț, care au reușit să îi convingă duminica trecută, pe votanți că trebuie să fie prin vot la nivelul sau sub-nivelul candidatei pesedeului …! E limpede că meritele revin aproape exclusiv primarilor. Nu au fost mulți, semn că rușinea este o floare care mai crește, chiar cînd e secetă, pe plaiurile noastre. Au reușit cîteva comune, ”felicit” în mod deosebit pe primarul comunei mele natale, Grumăzești …! E pe podium. Vreau să RETURNEZ, cu ocazia acestui ”succes”, titlul de ”Cetățean de onoare al satului Topolița” pe care mi l-a înmînat cu cîțiva ani în urmă, în virtutea faptului că m-am născut acolo. Pe cel al comunei, în integralitatea ei, nu l-am primit. Nu datorez nimic, absolut nimic, administrației locale din Grumăzești, dimpotrivă, în momentul în care ”fiul comunei Grumăzești” (Ionel Arsene, elevul primarului Mătase etc.) m-a executat la nivelul cel mai primitiv posibil pentru vremurile acestea, primarul de Grumăzești nu a avut nicio reacție”, a spus scriitorul Adrian Alui Gheorghe pe blogul său.

Continuarea postării, una care face referire inclusiv la Viorica Dăncilă, poate fi citită pe blogul CronicaDe5Secunde

Read Previous

Sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț, promovate de Primărie la Târgul de Turism al României

Read Next

George Lazăr: ”Președintele Iohannis s-a opus asaltului PSD la adresa Justiției!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *