NewsAllert :

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

ISSN 2457 - 3973

George Lazăr: ”Președintele Iohannis s-a opus asaltului PSD la adresa Justiției!”

Prim-vicepreședintele PNL Neamț, avocatul George Lazăr a mulțumit joi, într-o conferință de presă, organizațiile liberale din județ care s-au bătut ”la baionetă” pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Și nu au fost puține: 63 din 83 de organizații PNL din Neamț au câștigat alegerile iar celelalte 20 au pierdut, unele dintre ele, ”la mustață”.

”Felicit în primul rând organizațiile PNL din județul Neamț care s-au bătut la baionetă aș putea spune, pas cu pas, pentru a câștiga alegerile. Fie că vorbim de organizații în care avem primari liberali dau de organizațiile în care avem viceprimari, consilieri sau membrii zeloși care s-au bătut pentru câștigarea alegerilor. Felicit modul în care s-au organizat alegerile, alegeri organizate de PNL și Guvernul Orban. Alegeri care s-au defășurat fără incidente majore. PNL și Klaus Iohannis au fost cei care au fost promotorii identificării de soluții legislative ale votului din diaspora, care s-a desfășurat în condiții decente, fără cozi, fără umilirea fraților noștri din Diaspora. Noi ne respectăm alegătorii și frații din Diaspora”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Neamț.

George Lazăr a reamintit că președintele Klaus Iohannis ”s-a opus asaltului făcut de cei de la PSD la adresa Justiției și a statului de drept din România”.

”PNL și președintele s-au opus la acest asalt care a fost dus constant de cei de la PSD la Justiția din România. Președintele Klaus Iohannis va continua să apere valorile democratice”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL Neamț.

Din punct de vedere politic, George Lazăr este mandatat să se ocupe de zona Bicaz-Valea Muntelui și Bicaz-Tașca-Bicaz Chei-Bicaz Ardeal-Dămuc.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, echipele coordonate de George Lazăr au câștigat alegerile, cu excepția comunei Hangu, în toate comunele și orașul Bicaz.

Articolul anterior

Scriitorul Adrian Alui Gheorghe returnează titlul de ”Cetățean de onoare al satului Topolița”

Articolul următor

Captură de peste 100 kg canabis din locuinţa unui bărbat din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *