ISSN 2457 - 3973

Se îngroașă gluma în PNL Neamț! Alți 2 candidați vor la Primăria Piatra Neamț!

Ceea ce se dorea la început o competiție electorală în PNL Neamț riscă să ajungă în derizoriu. Lista celor care doresc să fie desemnați în postura de candidat la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț crește vertiginos de la o zi la alta. Unii dintre cei care emit pretenții la desemnarea ca și candidat au argumente, alții încearcă doar să negocieze retragerea din cursă.

Vineri, 17 iulie, la Comitetul Executiv al PNL Neamț au mai fost anunțate două candidaturi. Viceprimarul de Piatra-Neamț, Constantin Teodorescu a decis să intre în cursa internă care va desemna candidatul la funcția de primar. Și Mihai Obreja – profesor la Colegiul Național ”Petru-Rareș” și-a depus dosarul de candidatură.

În acest moment există 6 liberali care se luptă pentru a primi girul Biroului Politic Național al PNL de a fi candidat la funcția de primar de Piatra-Neamț, Probabil că lista nu este închisă cum la fel de probabil este ca unii dintre aceștia să se retragă în schimbul unui loc eligibil în consiliul local sau județean.

Reamintim că cei 6 liberali care și-au depus oficial candidatura în PNL Neamț pentru a fi desemnați candidat la funcția de primar sunt Dragoș Chitic (primar interimar), Constantin Teodorescu (viceprimar interimar), Andrei Ignat (consilier județean), Mihai Obreja, Paul Rîtan și Monica Anton (consilier local).

Liderii PNL vorbesc însă de posibilitatea apariției unui candidat impus de la centru, altul decât cei 6, dacă actuala competiție internă se va transforma într-un război.

Articolul anterior

Un poștaș din cartierul Dărmănești își bate joc de oameni!

Articolul următor

Parastas de un an al Pieței Centrale din Piatra-Neamț! Tu crezi că se mai reconstruiește ceva?

10 Commentarii

 • Cu cat mai multi, cu atat mai bine, cu cat baza de selectie este mai mare (numarul de candidati), probabilitatea de a promova candidatul care sa castige alegerile este mai mare.

 • Eugen Tapu Nazare…

 • Eugen Tapu Nazare

 • Constantin Teodorescu

  • Viitor primar Piatra Neamt

 • Senatorul Tapu!

 • Eu nu inteleg care-i treaba cu senatorul Tapu, la fel cum nu inteleg cum e cu Rogin. Ei nici macar nu sunt din oras. Sau asta nu conteaza? Poate ma duc si eu si candidez pe la Baia Mare …

  De facut o viza de flotant, o inscriere in spatiu, de cumparat un apartament in Piatra nu-i greu, insa e mai mult o chestie de principii…

 • Catalin Dragusanu este cel mai potrivit.

 • Este un sondaj de opinie iar din informatiile on-line senatorul Tapu nici macar nu doreste sa candideze la primaria Piatra Neamt. Dansul a fost presedinte PNL Piatra Neamt si a fost ales senator pe colegiul 1 senat ce cuprinde si orasul Piatra Neamt…probabil de aceea a fost prins in acest sondaj…

 • O fi Dragusanu bun, dar nu este liberal. Sau poate e?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular