ISSN 2457 - 3973

Se întâmplă în Neamț! Aproape 100 profesori și elevi de la Postliceala Sanitară au fost trimiși în judecată!

Nu mai puțin de 96 de profesori și foști absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare de Stat din Piatra Neamț au fost trimiși în judecată, joi, de procurori, pentru fapte de luare și dare de mită, abuz în serviciu, fals și uz de fals.

Între cei care vor răspunde în fața legii nu sunt doar cadre didactice ci și medici de familie sau funcționari care au făcut parte din comisiile de examinare ale absolvenților. De asemenea, absolvenții care au strâns bani și au îndulcit indulgența examinatorilor au fost trimiși în judecată. Practic, odată cu demascarea rețelei de către fostul director Mihai Floroaia (acum inspector școlar general), absolvenții Postlicealei Sanitare au început să se toarne între ei și toți la un loc pe profesorii care au acceptat mita.

Ancheta a durat aproape doi ani de zile iar la finalul ei au fost trimise în judecată un număr record de persoane în același dosar: 96!

Rămâne întrebarea firească: oare câți dintre cei care au luat cu mită examenele au ajuns în sistemul sanitar și ne tratează rudele sau chiar pe noi înșine?

 

(G. APETRII)

Articolul anterior

EXCLUSIV – Plâng fostele glorii ale Ceahlăului! Florin Motroc: Mă doare sufletul, au îngropat un club frumos!

Articolul următor

A scăzut TVA la alimente de 2 săptămâni! Vă întrebăm: au scăzut și prețurile la mâncare?

5 Commentarii

  • Asa nebuniea ca in Piatra Neamt, gasesti peste tot! Banii sunt la putere in siua de azi, la ce sunt bune cunostintele si ce invatam atata timp, daca altii „castiga” cu bani.

  • Raspuns:toti!Aceste „scoli postlicelale sanitare” ar trebui desfiintate si facute niste structuri in subordinea Facultatilor de Medicina!

  • se cumpara diplome peste tot in lume, nu numai la Piatra Neamt. dar pt cine crede ca tot ce zboara se mananca, sa stie ca daca e un mare „zero”dpdv profesional nu va face nimic cu diploma. exista o selectie, care mai devreme sau mai tarziu isi spune cuvantul.

  • Am terminat si eu Sc postliceala sanitara…pe „vremea”…d-nului farmacist Nastasa…atunci chiar nu se punea problema de asa ceva…

  • sa fim seriosi!!! asa ceva nu se intampla doar in Neamt,ci peste tot ,asta nu inseamna ca toti elevii au mituit sau toti profesorii au primit 🙂 wake up

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular