NewsAllert :

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

  • 29 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Senatorul Emilia Arcan: ”Am dat un vot împotriva Guvernului Orban să vândă la bucată ultimele companii cu capital de stat!”

Senatorul PRO România Emilia Arcan a votat împotriva ordonanței de urgență a Guvernului prin care putea fi vândute active ale unor companii cu capital de stat, sub pretextul restructurării.
Parlamentarul nemțean a explicat că cele mai profitabile companii românești de stat ar fi putut fi privatizate și ar fi ajuns pe mâna unor ”băieți deștepți”.
Prin votul dat am respins categoric Ordonanţa de urgenţă a Guvernului PNL prin care, sub pretextul restructurării, se pot vinde active, ale celor mai valoroase companii profitabile din România, precum energia (Hidroelectrica) și sistemul bancar, CEC, EximBank. De fapt, adevărata miză pe care o urmăresc liberalii este de a vinde tot ceea ce avea mai valoros statul român, companiile strategice: precum, Hidroelectrica și Romgaz, dar și băncile românești, în care statul a investit masiv, în ultimii ani- CEC și EximBank. Nu este prima încercare a liberalilor de a jefui România. Este condamnabila intenția Guvernului lui Iohannis de a vinde, în plină pandemie, la prețuri de nimic, tot ce a mai rămas valoros în patrimoniul statului român! Însă liberalilor și aliaților săi nu le pasa mai de nimic. Vânzarea celor mai profitabile companii româneşti va înclina negativ balanța economiei, iar sute de mii de români vor rămâne fără locul de muncă! Asta ne pregătește Guvernul lui Iohannis! Oare asta merită românii și România?”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Plenul Senatului a respins, miercuri, un proiect iniţiat de Guvern care vizează modificarea Legii privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică, în sensul ca sintagma “participaţii” să fie înlocuită cu “acţiuni”.

Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 166/2020 pentru modificarea Legii nr. 173/2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică a fost respins cu 70 de voturi “pentru”, 30 “împotrivă” şi 21 de abţineri.

Articolul anterior

În loc să demită managerul spitalului, Arsene îl premiază cu 4.500 lei lunar! Prefectul le cere public demisia la amândoi!

Articolul următor

COVID-19/Situația la zi în Neamț: 820 cazuri active; jumătate dintre pacienți se tratează acasă. (miercuri, 7 octombrie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *