ISSN 2457 - 3973

Senatorul Emilia Arcan: Categoric nu voi vota prelungirea Stării de alertă

Emilia Arcan, senator PSD Neamt, a declarat categoric că nu va vota sub nicio formă prelungirea stării de alertă.

“Nu voi vota în “orb” ce vrea PNL și președintele Iohannis, fără date epidemiologice concrete şi, mai ales, fără ca premierul Orban să vină cu planul relansării economice”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Parlamentarul a subliniat că prelungirea stării de alertă “pune definitiv pe butuci” mii de firme şi produce sute de mii de şomeri.

“Antreprenorii sunt disperaţi de problemele cu care se confruntă. Guvernul PNL Orban s-a bătut cu pumnul în piept că din 15 iunie reporneşte zonele cele mai chinuite ale economiei, turism şi HORECA preşedintele le-a spus ieri, rânjind, nu”, a precizat senatorul PSD Neamț.

Emilia Arcan este de părere ca încă 150.000 români riscă să rămână pe drumuri din cauza prelungirii stării de urgenţă.

Nu sunt doar restaurante, cafenele, cofetării ori patiserii, sunt şi zeci de mii de furnizori din servicii, transport sau agricultură. Acest lucru amplifică criza şi ne duce la milionul de şomeri până în luna iulie! Am înţeles ce-şi doresc românii şi eu nu voi fi părtaşă la jocurile meschine ale PNL, care sunt ascunse sub umbrela pandemiei și niciodată nu voi accepta ca drepturile românilor să fie călcate în picioare”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Articolul anterior

Deputatul Ciprian Șerban anunță de ce PSD nu votează prelungirea stării de alertă

Articolul următor

Jandarmii au distribuit alimente de bază și produse de igienă familiilor nevoiașe din județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *