ISSN 2457 - 3973

Senatorul Eugen Țapu-Nazare s-a decis cu privire la Primăria Piatra-Neamț!

Senatorul Eugen Țapu-Nazare este hotărât cu privire la Primăria municipiului Piatra-Neamț. Secretarul general al PNL Neamț a declarat, pentru newsallert.ro, că nu va candida sub nici o formă la funcția de primar. Mai mult, parlamentarul și-a nuanțat declarația și a precizat că nu este interesat de nici o candidatură la alegerile locale.

”Sunt hotărât, nu voi candida nici la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț și nici la alte funcții la alegerile locale. Decizia mea este fermă. Îi rog însă pe toți cei care s-au înscris în competiția internă sau care se vor mai înscrie să nu transforme competiția într-o luptă, într-un război, pentru că asta va aduce prejudicii partidului. Și sunt convins că liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga nu vor accepta așa ceva iar cei care vor recurge la atacuri în interiorul partidului se vor auto-exclude din această competiție”, a declarat senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare.

Pe de altă parte, secretarul general al PNL Neamț nu exclude ca numărul celor care își doresc să candideze la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț să crească.

”Oricine din PNL se poate înscrie în competiția internă. Poate vor mai exista și alte persoane care se vor înscrie, vom vedea. Cert este că PNL va alege cea mai bună soluție pentru municipiul Piatra-Neamț. Vom merge cu cel mai bun candidat”, a declarat senatorul liberal.

Până acum s-au înscris în cursa internă din PNL, actualul primar interimar, Dragoș Chitic, viceprimarul interimar Constantin Teodorescu, consilierul municipal Monica Anton, consilierul județean Andrei Ignat, profesorul Mihai Obreja și Paul Râtan.

Articolul anterior

„Străjerii naturii”, în vizită la Detaşamentul ISU Târgu Neamţ

Articolul următor

Primăria anunță programul de asfaltări din Piatra Neamț! Și pe facebook!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.