ISSN 2457 - 3973

Sub semnul doliului! Legislatura trecută au murit președintele CJ Neamț, 4 primari și 2 consilieri județeni!

Legislatura 2012 – 2016, care se încheie în aceste zile, a fost cea mai neagră din ultimii 26 de ani. Mai mulți primari, consilieri județeni dar și președintele Consiliului Județean au trecut în neființă în urma unor boli incurabile sau a unor accidente.

Iată și cronologia tragediilor:

Pe 13 septembrie 2012 a încetat din viață, după o lungă suferință, primarul comunei Doljești, Gheorghe Cojocaru. Avea 57 ani. 

Pe 3 februarie 2014 a murit, în urma unei boli incurabile, Doru Spiridonescu, ales consilier județean din partea UNPR. Avea 61 ani. 

Pe 2 aprilie 2014 a murit, înecat într-un iaz, primarul comunei Mărgineni, Ion Surdu. Acesta se afla într-o barcă alături de mai multe persoane cu care curăța stuful de pe iaz. Barca s-a răsturnat iar primarul și o altă persoană s-au înecat. Ion Surdu avea 49 ani. 

Pe 23 august 2014 a murit Neculai Andoni, ales consilier județean din partea PNL. Acesta se afla în curtea unei societăți comerciale de prelurare a lemnului când o stivă de bușteni a căzut peste el. Avea 65 ani. 

Pe 21 noiembrie 2014 a murit Culiță Tărâță. Acesta suferea de mai multă vreme de o boală incurabilă A fost președinte al UNPR și al Consiliului Județean Neamț. Avea 62 ani.

Pe 22 aprilie 2015 a murit primarul comunei Văleni, Ionel Stoleru. Și acesta a fost învins de o boală necruțătoare. Avea 58 ani. 

În noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2016 a murit, în urma unei boli, primarul comunei Dumbrava Roșie, Ion Grădinaru. Avea 66 ani. 

De asemenea, în legislatura trecută au murit mai mulți consilieri locali din mediul rural.

Dumnezeu să îi ierte!

 

Articolul anterior

Harbuz și Drăgușanu au tăcut … chitic!

Articolul următor

România – Franța, meciul de deschidere la CE 2016, va fi difuzat pe un ecran gigant la Curtea Domnească

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular