• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Tandemul PMP Neamț pentru parlamentare: Bogdan Gavrilescu la Camera Deputaților și Dragoș Chitic la Senat.

PMP Neamț a depus, marți, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind prima organizație județeană care s-a prezentat la Biroul Electoral Județean.

Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț și candidat pe locul 1 la Camera Deputaților a declarat că își dorește un scor minim de 12,5%.

”PMP Neamț este primul partid din județ care a depus listele la Senat și Camera Deputaților pentru parlamentarele din 6 decembrie. Nu este neapărat problema mea, nu mă interesează, dar vreau să confirm și nemțenii să știe că pe listele PMP sunt doar nemțeni și oameni care sunt implicați și dedicați județului și municipiului Piatra-Neamț. Doar oamenii din județul Neamț pot lupta cu adevărat pentru dezvoltarea județului. Susținătorii PMP să fie alături de noi pe 6 decembrie pentru că prin votul lor vom putea lupta în Camera Deputaților și în Senat. Din 2017, de când am preluat conducerea PMP Neamț, mi-am propus un target mai mare. Acum îmi propun 12,5% scorul pe județ”, a declarat liderul PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Fostul primar de Piatra-Neamț, Dragoș Chitic – candidat pe locul 1 la Senat – a subliniat că mizează pe votul pietrenilor și nu numai.

”Vrem să ajugem în Parlamentul României pentru a-i reprezenta pe nemțeni, pentru a le susține interesele. Este absolut nevoie de o reformă a acestui Parlament, unul ineficient și în care românii au o încredere foarte scăzută, o schimbare a modului de lucru. Trebuie să ajungă un Parlament care să dea legi drepte și corecte, în favoarea cetățenilor și nu împotriva lor. Vom susține proiectele de țară ale PMP: reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale și realizarea infrastructurii cum sunt autostrăzile care să facă legătura Moldovei cu vestul țării și capitala României. Chiar dacă nu am obținut funcția de primar iar PMP nu a obținut un scor care să creeze o majoritate în CJ și CL, venim de la 9% obținut la localele din 2016, apoi 9,4 la europarlamentarele de anul trecut iar acum la 15,75% scor pe Piatra-Neamț. Este o creștere cu 72%, un scor bun care ne face încrezători și cred că pietrenii ne vor da votul pentru alegerile parlamentare. Atât eu cât și Bogdan Gavrilescu am demonstrat în Primăria Piatra-Neamț că putem să ocupăm o funcție publică cu responsabilitate și să ne preocupăm de soarta comunităților pe care le reprezentăm și de bunăstarea oamenilor”, a precizat Dragoș Chitic.

Lista candidatilor PMP pentru Camera Deputatilor:        

 1. Bogdan Gavrilescu
 2. Cristian Sauciuc
 3. Lăcrămioara Pascaru
 4. Mihai Gontaru
 5. Toader Obreja
 6. Ioan Tancău
 7. Eugen Cobzaru
 8. Georgiana Pompas
 9. Ciprian Avasiloaiei
 10. Florin Gherghel

Lista candidatilor PMP pentru Senat :

 1. Dragos Chitic
 2. Neculai Preda
 3. Alina Tatomir
 4. Ionut Morosanu
 5. Marian Bulai

Articolul anterior

Este oficial! Iată candidații PSD Neamț pentru parlamentare!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul a asigurat fondurile pentru angajații DGASPC. Ionel Arsene să explice ce a făcut cu banii!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *