ISSN 2457 - 3973

Târg de adopţii pentru câini fără stăpân, la Ştrandul Tineretului Piatra-Neamţ

Salubritas S.A. organizează pe 1 iunie 2024 un Târg de adopţii pentru câini fără stăpân, la Ştrandul Tineretului Piatra-Neamţ.

Toți cățeii sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați și au nevoie de o familie. Adopția este gratuită. Veți putea interacționa cu blănoșii, de asemenea, puteți afla informații despre adăpostul din Piatra-Neamț, despre procedura de adopție și alte lucruri utile pentru posesorii de animale sau pentru cei care intenționează să adopte. Vino și tu pe 01.06.2024 în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț și „Adoptă un prieten”!”, a declarat directorul Salubritas S.A., Rareş Alexandru.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Piatra-Neamț, Biroul pentru Protectia Animalelor I.P.J Neamt, Asociatia “CLAUDIA ÎNCĂ O ȘANSĂ”, Tudor Doc-Vet S.R.L si invitat Frizerie Canină Mushypet.

Salubritas S.A administrează adăpostul de câini al Municipiului Piatra-Neamț, situat în Piatra-Neamț, pe str. Gheorghe Doja, nr. 58 , autorizat sanitar veterinar.

Programul de vizitare la adăpost este:

Luni-Vineri 10:00-15:00;

Sâmbăta, duminica și în sărbători legale 9:00-12:00;

Telefon: 0755.106.865

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamț) anunță scutiri de taxe și impozite

Articolul următor

Centre Comunitare în Piatra-Neamț pentru vârstnici și copii – promite Adrian Niță, candidat PSD pentru funcția de primar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular