ISSN 2457 - 3973

TOP 7 idei de cadouri simbolice pentru toate buzunarele

Simți că nu ai inspirație pentru un cadou făcut cuiva drag, dar îți dorești să fie ceva special? Sfaturile următoare sunt pentru tine. Cel mai important e să fii atent la pasiunile și dorințele ceileilalte persoane.

 

Citește în continuare despre 7 cadouri pe care i le poți face unei persoane dragi

  • Cartea ta preferată sau o altă carte care ți-a plăcut mult

Cartea preferată poate spune multe despre o persoană și, cu siguranță, este foarte importantă pentru el. Sigur nu ar oferi-o oricui. E ușor să cumperi o carte oarecare pe care nu ai citit-o, dar e mult mai frumos atunci când îi dedici o carte specială unei alte persoane. Poți chiar să evidențiezi pasaje care ți-au plăcut mult sau care te fac să te gândești la persoana respectivă.

  • O ieșire supriză într-un loc nou

Surprizele au aproape întotdeauna efectul dorit. Faptul că ai ales să suprinzi cu un loc nou va fi sigur o bucurie, mai ales dacă locația respectivă nu este aleasă la întâmplare, ci în funcție de ceea ce crezi că i-ar plăcea celeilalte persoane.

  • Un bilet la un concert

Concertele au un efect magic asupra oamenilor, iar lipsa lor a fost puternic resimțită pe timpul pandemiei. Dacă persoana căreia vrei să-i faci un cadou ascultă multă muzică sau este fan înrăit al vreunul artist, sigur se va bucura enorm dacă va primi un bilet la acel concert. În cazul în care, din diverse motive, nu poți lua un bilet, poți să cumperi un album sau tot felul de obiecte simbolice care să aibă legătură cu artistul.

  • Un curs plătit pentru o pasiune

Dacă prietenul tău are o pasiune care-l face fericit, merită să-l ajuți să continue să o practice. Viața poate fi plină de oameni și momente care să-l descurajeze, așa că tu trebuie să-i fi alături. În cazul în care este încă la început sau poate mai are câte ceva de perfecționat, un cadou foarte frumos ar fi dacă l-ai înscrie la un curs care să-l ajute. Sigur participarea îi va oferi motivație și, posibil, noi oportunități.

  • Un obiect pe care voia să și-l cumpere de mult

Poate știi că persoana respectivă ar ceva ce-și dorește de ceva timp pe care nu și-l permite. Cumpărând obiectul respectiv pentru ea, o să știi sigur că va fi un cadou util, de care se va bucura.

  • Prăjituri

De ce să nu îi îndulcești ziua cu niște prăjituri? Dacă e genul de persoană pofticioasă, sigur se va bucura dacă o suprinzi cu bunătăți. Pe lângă, ai putea atașa un bilețel cu un mesaj frumos. Iar cea mai bună veste e că poți comanda prăjituri online de pe Cofetăriaarmonia.ro.

  • O excursie

Călătoriile sunt printre cele mai bune moduri de a-ți face amintiri de neuitat cu o persoană. Sunt foarte mici șansele ca o excursie să nu bucure foarte tare pe cineva, așa că e improbabil să dai greș. Poate chiar ai auzit despre locația pe care și-o dorește într-o discuție recentă.

 

Așadar, nu trebuie întotdeauna o sumă exorbitantă pentru a bucura pe cineva, ci contează mai mult să arăți că ții și că îți pasă de persoana respectivă.

 

Sursă foto: Pixabay.com

Articolul anterior

A comis un accident cu victime la Cândești și apoi a fugit

Articolul următor

Vechiul cimitir al Mănăstirii Văratec, descoperit de arheologi. Inscripții, monede și un document ascuns.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *