ISSN 2457 - 3973

Traian Băsescu ar putea ajunge vineri la Piatra-Neamț

PMP Neamț pregătește un eveniment electoral de angergură ce va avea loc vineri, 17 mai, la Cinema Mon Amour (Panoramic) undeva în jurul orei 16.00 – 17.00.

Orele nu au fost bătute deocamdată în cuie dat fiind faptul că la manifestația electorală este așteptat să vină președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu.

Având în vedere că agenda acestuia este extrem de încărcată, președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu nu a putut confirma cu exactitate prezența lui Băsescu la Piatra-Neamț. Gavrilescu (vicepreședinte la nivel național al PMP) a confirmat însă că Traian Băsescu își dorește să vină la mitingul PMP de vineri și consilierii săi încearcă să îi așeze programul astfel încât să se întoarcă în Moldova.

Spunem ”să se întoarcă în Moldova” pentru că week-end-ul trecut, Băsescu a fost la Iași și Bacău, la manifestații electorale. De la cea organizată la Bacău nu a lipsit nici Bogdan Gavrilescu dar și alți lideri ai PMP Neamț, între care președintele PMP Piatra-Neamț, Cristi Sauciuc, consilierul local Marius Ghineț sau fostul vicepreședinte al CJ Neamț, Laurențiu Amedeo Dulamă.

La Bacău a fost discutat într-un cerc restrâns evenimentul de la Piatra-Neamț unde sunt așteptați să participe peste 800 de membri ai PMP Neamț.

Până la evenimentul de vineri, echipa lui Bogdan Gavrilescu își continuă, la pas, campania electorală din Piatra-Neamț dar și din comune.

”Echipa PMP Neamț a fost din nou alături de nemțeni! De acestă dată, la pas, prin comuna Bălțătești. Nu e ușor, dar pentru noi e important să prezentăm cetățenilor programul și proiectele Partidului Mișcarea Populară! Vreți măcar un motiv pentru care să votați PMP? Trebuie să știți că PMP este singurul partid care a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale! Pe 26 mai ieșiți la vot, e un drept si o datorie a noastră. Doar împreună putem schimba lucrurile! Uniți in Europa pentru România prosperă”, declara, zilele trecute, Bogdan Gavrilescu, după un periplu electoral la Bălțătești.

Articolul anterior

Deputatul Leoreanu: Ministrul Andronescu trăiește într-o realitate paralelă a Educației

Articolul următor

Colegiul Național ”Petru Rareș” – 150 de ani de atestare documentară

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.