ISSN 2457 - 3973

Trei zile de mini-vacanță pentru bugetari! Se întorc abia marți la serviciu!

Bugetarii se pregătesc pentru o min-vacanță de 3 zile care va începe vineri, pentru cei mai mulți de la ora 14,00 când termină programul. Bugetarii vor reveni la serviciu marți.

Ziua de luni, 17 iunie este liberă prin lege, dat fiind faptul că este a doua zi de Rusalii. Potrivit legii, și prima zi de Rusalii (duminică) este liberă însă cei care sunt nevoiți să lucreze pentru a asigura permanența, vor primi în compensare o zi liberă.

Pe de altă parte, măsura de a acorda cele 2 zile libere, de Rusalii, este valabilă și pentru sectorul privat însă prea puțini dintre administratorii de firme respectă decizia. Cei mai mulți dintre angajații din mediul privat vor merge luni, 17 iunie, la muncă, la fel ca într-o zi normală.

În anul 2019, bugetarii vor mai beneficia de încă 5 zile libere și anume: joi, 15 august (Adormirea Maicii Domnului), sâmbătă, 30 noiembrie (Sfântul Andrei), duminică, 1 decembrie (Ziua Națională a României), miercuri 25 decembrie și joi 26 decembrie, prima respectiv a doua zi de Crăciun.

 

Articolul anterior

Portofel cu bani găsit acum 3 săptămâni în zona pieții, tot la poliție

Articolul următor

Pedepse cu suspendare în dosarul schimbului de terenuri de la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular