ISSN 2457 - 3973

Turneu electoral al premierului demis Viorica Dăncilă în zona Moldovei! Județul Neamț NU este pe listă!

Viorica Dăncilă, președinta PSD și candidată la alegerile prezidențiale, este așteptată la sfârșitul acestei săptămâni într-un turneu electoral în zona Moldovei. Județul Neamț NU este pe lista Vioricăi Dăncilă și asta nu se întâmplă pentru prima data.

Și în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, Viorica Dăncilă a evitat județul Neamț iar surse din PSD pun această situație pe faptul că liderul organizației județene era mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea. Ori Viorica Dăncilă se distanțase deja de Dragnea și toți oamenii acestuia.

De altfel, Viorica Dăncilă a ajuns anul acesta în zona Moldovei de mai multe ori. Cel mai des a vizitat județul Bacău dar a mers și la Vaslui, Botoșani, Iași și Suceava.

Județul Neamț a fost singurul din Moldova unde Dăncilă nu a venit pentru a sta de vorbă cu alegătorii și cu membrii organizației PSD Neamț.

Aceleași surse din PSD susțin că Viorica Dăncilă evită județul Neamț din cauza scandalului din jurul companiei Tarom. Ministrul Răzvan Cuc, asumat de organizația PSD Neamț, este acuzat că ar fi cerut directorului Tarom să țină la sol avioanele cu care mai mulți parlamentari ai PNL și PMP urmau să vină la București pentru a vota moțiunea de cenzură.

Portalul de știri adevarul.ro a publicat în ediția on-line de luni că cel care ar fi pus la cale strategia este președintele PSD Neamț, Ionel Arsene. Acesta a publicat pe pagina sa de facebook o postare în care neagă toate acuzațiile.

Articolul anterior

Un șarlatan cerea bani în numele unei asociații umanitare din Piatra-Neamț

Articolul următor

Arsene se disculpă în scandalul de la Tarom: ”Nu i-am cerut ministrului Cuc să comită vreun abuz!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *