ISSN 2457 - 3973

USR Neamț a desemnat contracandidatul lui Arsene pentru președinția Consiliului Județean

Delegații Conferinței Județene a USR Neamț au ales, prin vot democratic, candidatul pentru președinția Consiliului Județean Neamț și candidații pentru lista de consilieri județeni.

Din cei patru candidați interni înscriși în cursă, vicepreședintele USR Neamț, Florin Zaharia, a fost desemnat drept candidat USR pentru funcția de președinte al CJ Neamț.

Acesta a obținut votul majoritar al delegaților USR Neamț, astfel că nu a mai fost necesară organizarea celui de-al doilea tur.

„Le mulțumesc tuturor colegilor din USR Neamț pentru încrederea acordată la alegerile interne și nominalizarea mea în competiția electorală pentru președinția CJ Neamț. Sunt  convins că împreună cu toți colegii de pe lista candidaților, dar și cu toți ceilalți membri, vom reuși să facem o campanie reușită și vom obține un număr mare de locuri în formarea viitorului Consiliu Județean. Urmează o perioadă foarte dificilă, dar venim în fața nemțenilor cu o listă de oameni dornici să propună proiecte pentru cetățeni și să aducă transparență în cheltuirea banului public. Doar astfel vom putea  să facem diferența și să aducem schimbarea  în administrația județeană, mult așteptată de toată lumea”, a declarat vicepreședintele USR Neamț, Florin Zaharia.

„Conferința Județeană a adunat circa 150 de delegați din filiale USR din tot județul. Acestora le mulțumesc pentru efortul lor de a veni la Piatra Neamț pentru a decide împreună cine ne va reprezenta la alegerile pentru Consiliul Județean. Totodată, îl felicit pe colegul meu Florin Zaharia pentru că a reușit să își convingă colegii că este cel mai potrivit pentru a fi candidatul USR la președinția CJ. Nu este o misiune ușoară, dar nici imposibilă, pentru că Florin este un coleg hotărât și implicat. Asta ne-a demonstrat-o în toate proiectele în care s-a implicat în cadrul USR. Multe organizații locale și demersuri publice ale USR i se datorează, de aceea am încredere că va face o figură frumoasă în iunie”, a precizat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Florin Zaharia are 46 de ani, este căsătorit și are o fetiță. Este membru USR din ianuarie 2019, iar implicarea lui în filială a făcut ca la scurt timp să fie ales de colegi ca vicepreședinte al filialei locale din Piatra Neamț, dar și al filialei județene.

De profesie, Florin Zaharia este inginer transporturi maritime, absolvent al  Institutului de Marină „Mircea Cel bătrân”, secția Navigație și în prezent este Comandant de Cursă Lungă în cadrul unei companii britanice.

Articolul anterior

Prefectul Lazăr, în instanță pentru județul Neamț! Ce n-a făcut fostul prefect…

Articolul următor

Tupeu de avocat-consilier județean din Neamț! Pacare pe trotuarul din fața Judecătoriei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *