ISSN 2457 - 3973

Prefectul Lazăr, în instanță pentru județul Neamț! Ce n-a făcut fostul prefect…

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a reprezentat, miercuri, în instanță la Curtea de Apel Ploiești, interesele județului Neamț.

George Lazăr a făcut, în primul rând, ce n-a făcut fostul prefect Soroceanu, și anume s-a prezentat personal la instanța de judecată.

Nu a fost singur ci i-a luat cu el pe primarul comunei Bicaz Chei, Oniga Gheorghiță și Stâncel Simion, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Neamț.

„Am speranța și încrederea că facem eforturile potrivite și ne batem pentru interesele județului Neamț printr-o apărare calificată. Este o inițiativă de a apăra cu toate forțele interesele județului nostru. În acest moment ne luptăm pentru patrimoniul județului Neamț, Cheile Bicazului sunt cunoscute în toată țara și reprezintă un simbol turistic al acestui județ, în mod evident nu ne dorim să pierdem această zonă. Următorul termen va avea loc pe data de 27 februarie a.c, moment în care părțile vor lua act de conluziile prin care se invocă excepții de către comuna Bicaz Chei. Tot astăzi s-a pronunțat în instanță și s-a respins cererea de intervenție făcută de către Asociația Drepturilor Omului și Solidarității Sociale, rămânând în continuare în administrarea probatoriului cu înscrisuri. Cred într-o soluție corectă pentru județul Neamț, și am mari speranțe că prin implicarea mea în calitate de prefect, va duce spre o justă soluționare”, a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr.

Actualul proces în care s-a pronunțaț pronunțat prin hotărâre judecătorească Tribunalul Prahova în 2019 a început din anul 2014, iar la termenul din 19 februarie s-a prezentat pentru prima dată un prefect al județului Neamț,  respectiv George Lazăr.

Prefectul Lazăr a declarat că va fi prezent și la următorul termen, stabilit pentru pe 27 februarie, dar și la toate celelalte termene ale procesului, în scopul asigurării unei apărări calificate pentru a susține juridic interesele județului Neamț.

 

Articolul anterior

Casă cuprinsă de un incendiu la Piatra-Neamț

Articolul următor

USR Neamț a desemnat contracandidatul lui Arsene pentru președinția Consiliului Județean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.