NewsAllert :

Vineri – 12 august, Folk pe Biciclete la Piatra-Neamţ! Bicicleală şi concert în aer liber cu intrare gratuită!

43 de milioane de lei alocați de Guvernul Nicolae Ciucă pentru municipiul Piatra-Neamț

Incendiu violent la o societate din Dumbrava Roşie! Pompierii au intervenit 5 ore!

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „1,4 miliarde lei daţi de Guvernul PSD pentru fiecare comună şi oraş din Neamţ!”

Zece pompieri nemţeni au plecat într-o misiune în Franţa pentru stingerea incendiilor de pădure

Carambol cu 3 maşini pe podul de la Horia, unde sunt lucrări. O femeie a fost rănită.

Au tâlhărit un bărbat din Piatra-Neamț pe care l-au „ajutat” după ce s-a autoaccidentat

Bărbat în comă după ce i-a căzut un bolovan în cap în Cheile Bicazului (FOTO/VIDEO)

FOTO/VIDEO Accident cu 5 maşini în judeţul Neamţ provocat de un tânăr din Piatra Şoimului

Deputatul Leoreanu, revoltat de situația de la Luțca cere nemțenilor să semneze petiția pentru podul refuzat de CJ Neamț

Propunerile privind noile Legi ale Educaţiei vor fi dezbătute la Piatra-Neamţ cu reprezentanţii ministerului

DSP Neamţ: Incidenţa COVID în judeţ a ajuns la 2,41 la mie! În 18 localităţi a depăşit 3 la mie!

Bătrân de 82 ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamţ de un şofer de 24 ani

FOTO Maşină răsturnată la Răuceşti. Şoferul a fost rănit.

Patru minori din Piatra-Neamţ, cu vârste între 14 şi 17 ani, au tâlhărit mai multe persoane

  • 12 august 2022

ISSN 2457 - 3973

Val de accidente în Neamț! Bilanțul tragic de vineri și sâmbătă: 2 morți și 7 răniți

În ziua de 18 decembrie a.c., orele 10.00, pe strada Ștefan cel Mare din Tîrgu Neamț, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 44 ani din comuna Boroaia județul Suceava, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Tîrgu Neamț, a surprins și accidentat grav un pieton de 57 ani din comuna Vânători, care se afla în traversarea străzii prin loc special amenajat cu marcaj şi indicator rutier. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În ziua de 19 decembrie a.c., orele 07.00, pe DN2, pe raza localității Nisiporești, s-a produs un accident din care a rezultat decesul unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 43 ani din Suceava conducea un autoturism pe DN 2, a surprins și accidentat mortal un pieton de 47 ani din comuna Botești, care s-a angajat in traversarea străzii prin loc nepermis fără sa se asigure. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă .

În ziua de 19 decembrie a.c., orele 06.55, pe strada Mihai Viteazu din Roman, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 43 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din Roman, a surprins și accidentat grav un pieton care s-a angajat in traversarea străzii regulamentar. După producerea accidentului conducătoarea auto a mai acroșat alte două autoturisme parcate regulamentar. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 19 decembrie a.c., orele 16.19, pe DN15C, pe raza localității Brusturi, s-a produs un accident din care a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor trei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 37 ani din județul Iași conducea un autoturism pe DN 15C, 2, după o curbă uşoară la stânga apierdut controlul direcției de deplasare răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. Conducătorul autoturismului se afla sub influența alcoolului. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturism a decedat, alți doi pasageri au fost răniți grav iar conducătorul autoturismului a fost rănit ușor. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 19 decembrie a.c., orele 19.38, pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 23 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului doi pasageri din autoturism au fost răniți, din care unui grav ( 15 ani) și unui ușor ( 17 ani). În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă .

Articolul anterior

Taximetrist bătut și tâlhărit la Pipirig! Vă aduceți aminte de cazul taximetriștilor executați de criminalii nemțeni Baciu și Andrei?

Articolul următor

Moș … E-ON arde tot ce prinde! Un șoc de tensiune a păgubit zeci de pietreni din Precista!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.