NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu anunță când se deschid bazinele de înot și zona de plajă din Ștrandul Piatra-Neamț

Chiar dacă de pe 15 iunie au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare, cum ar fi redeschiderea piscinelor în aer liber, zona de bazine din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț au rămas, deocamdată, închise.

Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, a anunțat că în momentul de față se fac ultimele pregătiri la zona de plajă și bazine și speră ca până la finalul acestei săptămâni să poată fi deschise publicului.

”Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea Ștrandului Tineretului din Piatra-Neamț. Începând cu 15 iunie, este permis accesul la piscinele exterioare și în ștranduri însă, măsurile sunt unele foarte stricte și dorim să le respectăm întocmai. Sperăm ca până la finele acestei săptămâni să întocmim toate măsurile de protecție privind normativele impuse, în lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19. Așa cum anunțam, încă de săptămâna trecută, locurile de joacă au fost redeschise de vineri, iar spațiile de promenadă și zonele de grătar, au fost accesibile încă de la începutul lunii. Vă așteptăm în Ștrand, la soare și la aer curat, dar aș dori însă, să vă rog, să nu uitați de măsurile de distanțare, de precauție și igenizare maximă. Vă îndemn la responsabilitate”, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Acesta a subliniat că tarifele rămân neschimbate și în acest an.

Pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii cu vârsta de până la 5 ani au gratuitate la zona de plajă. De asemenea, accesul pietonal în ștrand este gratuit.

Articolul anterior

O bătrână a fost găsită moartă într-o fântână din Grințieș

Articolul următor

Victor Ponta îi spulberă visul lui Ionel Arsene pentru alegerile locale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *