ISSN 2457 - 3973

Victor Ponta îi spulberă visul lui Ionel Arsene pentru alegerile locale

Victor Ponta, liderul PRO România, a declarat la postul public de televiziune că este exclusă orice alianța cu PSD pentru alegerile locale. Astfel este spulberat visul lui Ionel Arsene de a avea și aportul voturilor membrilor și susținătorilor PRO România din județul Neamț la candidatura sa pentru președinția Consiliului Județean.

”Ce alianță să facem dacă noi suntem contra guvernului și ei sunt cu guvernul? Vom avea candidați proprii la alegerile locale și ne pregătim pentru alegerile parlamentare să candidăm tot singuri. Nu mai îmi plac nici baronii PSD de multă vreme”, a declarat Victor Ponta, la TVR.

La finalul emisiunii, pentru a fi mai convingător, Ponta a făcut și o fotografie cu un mesaj cât se poate clar!

”PRO ROMÂNIA NU FACE ALIANȚĂ CU PSD LA LOCALE”, a scris și semnat liderul PRO România.

În aceste condiții, PRO România va contracandida PSD și la președinția Consiliului Județean Neamț, și la Primăria Piatra-Neamț dar și la celelalte primării.

PSD se va mulțumi, cel mai probabil, cu o alianță electorală alături de remorca ALDE pe care a tractat-o în ultimii 4 ani.

De partea cealaltă, electoratul de dreapta așteaptă o alianță între PNL, PMP și eventual și USR care să maximizeze șansele la alegerile locale.

Articolul anterior

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu anunță când se deschid bazinele de înot și zona de plajă din Ștrandul Piatra-Neamț

Articolul următor

O femeie care a furat bunuri și un telefon mobil dintr-un centru comercial, reținută de polițiștii din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *