NewsAllert :

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

  • 26 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Somez public conducerea Colegiului de Transporturi să predea poligonul Primăriei pentru reabilitare!”

Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, a somat public conducerea Colegiului Tehnic de Transporturi (fostul Liceu Auto) să predea poligonul Primăriei pentru a putea fi reabilitat.

Vicele Gavrilescu este foc și pară pentru faptul că poligonul a ajuns într-o stare dezastruoasă pentru că reprezentanții unității de învățământ nici nu au investit în reabilitarea poligonului dar nici nu au lăsat pe alții să o facă.

”Încă din 2019, am inițiat preluarea poligonului auto în administrarea Primăriei Piatra-Neamț. Așa cum unii dintre dumneavoastră știu, acest poligon se află de ani buni în administrarea Colegiului Tehnic de Transporturi din Piatra–Neamț. Cum arată în prezent această locație? Jalnic! Poligonul auto este într-un stadiu avansat de degradare, nefiind utilizat nici de elevii liceului și nici de altcineva. Locația reprezintă un adevărat pericol pentru cei care ar putea intra în incintă.  Somez public conducerea Colegiului Tehnic de Transporturi să predea acest teren municipalității pentru reabilitare. Poligonul auto ar putea deveni un punct de real interes pentru iubitorii auto-moto. S-ar putea organiza periodic competiții sportive de gen, evenimente și ar putea fi utilizat în condiții optime, inclusiv de elevii Colegiului Tehnic de Transporturi din Piatra- Neamț. De ce este refuzat acest demers? Care sunt interesele și mai ales ale cui?”, a declarat viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Liderul PMP Neamț a subliniat că, pentru binele comunității, lucrurile trebuie să se miște ”într-un sens pozitiv”.

”Săptămâna aceasta, voi lua personal legătură cu conducerea acestei instituții de învățământ, în vederea identificarii celor mai bune decizii. Promit să revin cu relatări”, a mai spus Bogdan Gavrilescu.

Poligonul auto al municipiului Piatra-Neamț seamănă mai degrabă cu o mlaștină iar căile de rulare pe care altădată se făceau cursuri sunt pline de gropi.

În poligon ar putea fi desfășurate diverse ore practice pentru cei care aspiră la carnetul de șofer. Se pot face cursuri de mers cu spatele sau de parcare (laterală sau frontală) fără a mai folosi autoturismele pietrenilor, cu riscurile aferente. Și circulația din Piatra-Neamț poate ar fi decongestionată dacă o parte dintre orele practice s-ar muta din trafic pe poligon. Și poate chiar ar fi o sursă de venit pentru administratorul poligonului.

Pe de altă parte, la poligon pot fi desfășurate și altfel de activități recreative, gen karting, contra-cost, care ar aduce și venituri dar și un plus municipiului Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Articolul următor

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *