ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Gavrilescu a pornit motoarele PMP-ului la Piatra-Neamț

Deși nu a început nici pre-campania electorală pentru alegerile locale, viceprimarul Bogdan Gavrilescu a pornit deja motoarele filialei PMP Neamț.

Din postura de candidat la Primăria Piatra-Neamț, Gavrilescu a ieșit deja pe teren, încă de la începutul săptămânii, pentru a sta de vorbă cu pietrenii.

Îmbrăcat cu geaca de partid, viceprimarul Bogdan Gavrilescu a mers pentru început, alături de colegii din organizația locală, în cartierul Dărmănești.

Din echipă a făcut parte și președintele organizației locale, Cristi Sauciuc, consilierii locali și directori ai societăților Consiliului Local conduse de PMP.

”Nu e prima dată când ies în stradă, alături de voi, oameni buni. Comunicăm și aducem în prim plan, proiectele ce vă preocupă. Ne dorim cu toții să trăim într-un oraș curat, sigur și dezvoltat economic. Iar pentru asta, e nevoie de implicare și capacitate de muncă. De aceea, am nevoie de susținerea voastră! Doar împreună putem schimba lucrurile. Vreau să construim împreună, un oraș Piatra-Neamț, de 10+”, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț.

Aluzia din expresia ”Piatra-Neamț, de 10+” vine de la faptul că Bogdan Gavrilescu își dorește ca PMP să obțină atât la Piatra-Neamț cât și în județul Neamț, minim 10 procente la alegerile locale.

Articolul anterior

Plângere penală la DNA împotriva ex-prefectului Daniela Soroceanu! Acuzată de abuz în serviciu!

Articolul următor

Decizie de ultimă oră! Iată ce se întâmplă cu drumul Bicaz – Poiana Largului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *