NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Teodorescu (PNL): Învățământul nemțean are de suferit din cauza PSD!

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, promovează în funcţii de interes local oameni pe interese exclusiv politice, a declarat viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Constantin Teodorescu.
Liberalul susține că învăţământul din judeţul Neamţ are de suferit din cauza ”intereselor meschine” ale PSD. Teodorescu l-a acuzat pe liderul PSD Neamț, Ionel Arsene că în loc să se intereseze de soarta comunităţii din care face parte, se ocupă doar cu declaraţii politice populiste, care nu-i ajută cu nimic pe nemţeni.
”Îi cer domnului Ionel Arsene să sprijine eforturile  de îmbunătăţire a calităţii învăţământului din judeţul Neamţ, problemele apărute în ultima perioadă legate de examenul de Bacalaureat afectând imaginea comunităţii noastre. PSD se află acum la guvernare, iar deputatul Ionel Arsene, căci are şi acest statut, ar putea să ceară autorităţilor centrale să ia măsuri imediate ca judeţul nostru să nu mai fie un exemplu negativ pentru întreaga ţară în privinţa educaţiei. Mai mult, Elena Laiu, inspectorul general şcolar adjunct  al IŞJ Neamţ-  ce este contestată de părinţii ai căror copii au avut probleme la Bacalaureat- face parte din fieful politic al lui Ionel Arsene. Această doamnă ar trebui schimbată din funcţie, iar viitoarea numire să nu se mai facă pe criterii politice. Domnul Ionel Arsene nu este la prima abatere de acest gen, recent a promovat un apropiat pentru o funcție de  şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Judeţul Neamţ, care a luat nota… 1 la examen. Acestea sunt doar două exemple edificatoare care nu-l califică pe Ionel Arsene pentru funcţiile care le deţine”, a declarat, într-un comunicat de presă, viceprimarul Constantin Teodorescu.
Acesta a adăugat că PNL Neamţ are soluţii pentru creşterea calității educaţiei in judeţul Neamț iar programul de guvernare al liberalilor oferă garanţii că reformele din învăţământ vor continua şi că problemele apărute la examenul de Bacalaureat nu se vor mai repeta.
”Este important ca viitorul primar al municipiului Piatra Neamt, cât şi ceilaltii edili ce vor fi aleşi la scrutinul de anul viitor, să sprijine reforma administrativă şi educaţională, astfel încât depolitizarea să nu fie doar un demers demagogic”, a apreciat Constantin Teodorescu.

Articolul anterior

Whisky, bere și femei, Ambulanță, tot ce vrei…. Management suspect la SJA Neamț!

Articolul următor

Temperaturile au început să urce vertiginos în Neamț! Vezi valorile de sâmbătă la prânz!!!

Un comentariu

  • Asta miroase un pic a ipocrizie… Toată lumea știe ca partidele își promovează șefi pe la instituții. Iar pnl nu face vreo excepție. Nu de lecții de morala avem noi nevoie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *