ISSN 2457 - 3973

Whisky, bere și femei, Ambulanță, tot ce vrei…. Management suspect la SJA Neamț!

 

Serviciul Judeţean de Ambulanță (SJA) Neamţ decontează până şi băuturi alcoolice, când este vorba de cursuri de perfecţionare în hoteluri montane sau aflate la malul mării, susține antitepari.ro. Astfel, după un curs de gestionare a documentelor secrete, care a fost programat în perioada 27-30 decembrie 2014, Alina Daliana Stamate a revenit cu o factură şi un bon de casă, în valoare totală de 1.000 lei şi care au fost decontate fără probleme, deşi pe bon apare bere, whisky şi vin.

Potrivit aceleiași susrse, din ianuarie 2014 şi până în prezent, pentru astfel de evenimente au fost decontaţi peste 60.000 lei, din care peste 30.000 lei numai pentru membrii Comitetului Director. La această sumă se adaugă peste 13.000 lei pentru plata cursurilor de perfecţionare. Managerul General şi ceilalţi şefi au participat în medie la 5-6 cursuri, în cele mai diverse locuri,cum ar fi  Delta Dunării, Sinaia sau Mamaia.

În alte situații, pentru a încheia un nou contract de telefonie mobilă, conducerea SAJ Neamţ a cerut telefoane mobile care costă chiar şi 3.000 lei bucata, laptop-uri şi tablete care costă mii de euro.  În același tmp, din mai 2014, ambulanţele nu au mai fost asigurate CASCO. Așa că, pentru autosanitara care a ars în urmă cu două luni la Roman și care este în curtea societății Panauto (firmă care face reparațiile pentru Ambulanță), trebuie achitată suma de 100.000 lei.

La data de 31.03.2015 a expirat contractul pe care SAJ Neamţ îl avea cu Panauto și până la 15.04.2015, autosanitarele au fost duse la reparat la aceeași firmă ca și cum se anticipa semnarea unui nou contrat. Ceea ce s-a și întâmplat!

 

G.A./ antitepari.ro

Articolul anterior

Crimă între frați gemeni la Tămășeni

Articolul următor

Viceprimarul Teodorescu (PNL): Învățământul nemțean are de suferit din cauza PSD!

Un comentariu

  • Nu mai stiu ce se intampla in ambulanta Neamt pt k nu mai lucrez acolo, insa, nu neg ca cele scrise in acest articol ar fi sau nu adevarate! Dar cum se face ca atunci cand subsemnatul aducea la cunostiinta rapturile colosale ce se petreceau la ambulanta Neamt cand alta era conducerea, nimeni nu piscuia nimic!!!!! Dar absolut nimic nu doreau ziaristii sa scrie, cu toate ca probele erau berechet!! Au trebuit sa treaca anii si cate unul sa-mi dea dreptate in tot ceea ce am intreprins in demersurile juridice!! Problema se pune altfel: acum cum a aparut ceva, hop-top toti scriu cu naduf de parca s-a rasturnat cerul peste ambulanta! Despre PANAUTO se scrie, dar despre sutele de mii de euro sifonati la serviceului cumatrului fostei manager nu a scris nimeni un rand si ca dovada puteti vedea ca fostul patron a subinchiriat servceul auto pt k ambulanta nu mai era o vaca de muls! S-a schimbat conducerea, adios contracte si multeeeee altele! Dar cu ziaristii care stateau la usa fostei manager cu sapca in mana pt doi sfanti sa scrie cat de buna si inegalabila era fosta conducere a ambulantei, nu piscuie nimeni nimic!! De fapt, cam asta este adevarul pur: dai lovele si binevoitori sunt garla sa te ridice sau sa te umple de rahat…turcesc!! Concluzia este ca sistemul sanitar a fost, este si va fi apanajul multor persoane dubioase ajunse la butoanele politicii!! In rest, numai de bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular