ISSN 2457 - 3973

Victor Ponta: Am venit la Neamț în special pentru Ionel Arsene, Liviu Harbuz și Gheorghe Oprea

”Împreună cu doamna Rovana Plumb am venit astăzi ca să arătăm sprijinul pentru candidații noștri din Neamț, pentru Liviu Harbuz la Piatra Neamț, pentru toată organizația în frunte cu Ionel Arsene, în mod special pentru candidatul de la Roman că acolo întotdeauna bătălia este grea cu sau fără Elena Udrea. Sperăm că putem să îi ajutăm”, a declarat Victor Ponta, marți, la Piatra Neamț.

Fostul premier a adus aminte că guvernarea PSD a alocat bani municipiului Piatra Neamț dar s-a declarat supărat că în 2012, pietrenii nu au votat candidatul USL.

Pentru Piatra Neamţ, deşi nu avea un primar PSD, guvernul pe care l-am condus a reuşit să scoată orașul din faliment plătind o datorie importantă pentru EON. A fost o problemă la piaţă unde cu sprijinul Guvernului prin Compania Națională de Investiții am ajutat, nu am uitat de ei chiar dacă a fost unul din puţinele locuri unde USL nu a câştigat în 2012. Sunt convins că la județ PSD va avea majoritatea dar vreau să fac un apel în calitate de simplu membru de partid ca și la Neamț, chiar dacă vom avea majoritate absolută să facem alianță cu cei de la ALDE. Sunt convins că după alegerile parlamentare vom avea majoritatea necesară să facem un guvern PSD-ALDE-UDMR care să o ia de la capăt cu munca”, a mai spus Victor Ponta la conferința de presă. conf presa Ponta

”Scopul vizitei este de a susține colegii noștri pentru o administrație performantă. Piatra Neamț este o Perlă a Moldovei și merită ce este mai bun. La Consiliul Județean Neamț avem o echipă puternică ce este condusă de Ionel Arsene, un om serios, competent, care își asumă responsabilitatea și din punctul meu de vedere cred că merită o dezvoltare și o schimbare în bine. În perioada 2012 – 2015, care a însemnat perioada de relansare și reconstrucție a României, Guvernarea care a fost condusă de PSD s-a ținut de cuvânt față de oameni și vrea în continuare să ajute”, a declarat fostul ministru Rovana Plumb.

”Noi, cei din PSD Neamț suntem pregătiți să câștigăm alegerile din județ într-o manieră categorică și să aducem în fruntea județului, oameni competenți și care vor să facă bine”, a declarat în conferința de presă deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț și candidat la președinția Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Bărbat prins sub un mal de pământ de 4 metri

Articolul următor

Dispoziția primarului privind deratizarea în municipiul Piatra Neamț

Un comentariu

  • cred ca ponta nu a fost informat ca la neamt la nivel de consiliu judetean psd merge in alianta cu unpr.el habar nu are ce este cu unpr si propune guvernare alde, udmr si psd.practic scoate din protocol alianta cu unpr.ii intreb pe cei care au rupt unpr-ul in aceasta campanie electorala si au facut cadou lui geoana structura unpr in treizeci de comune si municipiile p.neamt si roman ce rost a mai avut.informati-l si pe acest berbec sa nu mai bata campii cu udmr.a ramas cuplat din 2012 si nici acum nu si-a revenit.nu cred ca il ajuta mult pe harbuz aceasta intalnire cu ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.