NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

Ce animal ciudat a transportat un șofer din Neamț pe bancheta din spate a unui Logan

Încă 2 medii de 10.00 la Bacalaureatul din Neamț, după rezolvarea contestațiilor

Bărbat accidentat de tren la Trifești! Victima a murit pe loc!

Accident cu 6 victime în intersecția Izvoare cu Mărgineni (Papuc)

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Somez public conducerea Colegiului de Transporturi să predea poligonul Primăriei pentru reabilitare!”

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

ISSN 2457 - 3973

Vine premierul Dăncilă și în Neamț?

Premierul Viorica Dăncilă se află marţi într-o vizită de lucru la Suceava şi Vaslui, pentru a verifica mai multe obiective publice construite, extinse sau reabilitate din fonduri guvernamentale şi europene.

Reprezentanții Guvernului au anunțat că primul-ministrul va avea ”întâlniri de lucru cu autorităţile locale, personalul medical, cadrele didactice şi cetăţenii”. Cel puțin în privința ”cetățenilor”, premierul Dăncilă riscă să pățească la fel ca în celelalte județe unde a fost huiduită de sute de oameni. Însă dacă ”cetățenii” sunt aleși pe sprânceană, exercițiul de imagine va ieși cum își dorește.

Cert este că premierul Dăncilă nu mai anunță detaliat programul vizitelor pentru a nu exista timp de pregătire a unor contra-manifestații. De aceea există posibilitatea ca Viorica Dăncilă să bifeze în turneul electoral și județul Neamț, la pachet cu județul Bacău, urmând ca programul să fie anunțat în scurt, și probabil cu modificări de ultimă oră. Dacă va veni!

Potrivit unor surse, turneul în forță al Vioricăi Dăncilă are mai degrabă rolul de a-i pregăti acesteia terenul pentru o candidatură la alegerile prezidențiale. Asta în cazul în care Liviu Dragnea va avea probleme judiciare după pronunțarea din 27 mai.

De altfel, răceala dintre Dăncilă și Dragnea este evidentă. Ultimul episod public este refuzul premierului de a restructura Guvernul, deși Dragnea i-a solicitat în mai multe rânduri acest lucru. Restructurarea ar fi condus la un vot în Parlament pentru un nou Guvern ce ar fi inclus și ministrul Justiției, cel mai probabil Eugen Nicolicea – pregătit să execute ordinele politice. Fără restructurare, numirea noului ministru al Justiției este la mâna președintelui României iar Nicolicea a fost deja refuzat.

Rămâne de văzut dacă premierul Viorica Dăncilă va ajunge în Neamț, cunoscut ca un fief PSD a lui Liviu Dragnea. Fief pe care Dragnea l-a ocolit în această campanie…

Articolul anterior

Dragnea află pe 27 mai sentința finală! În primă instanță a primit 3,6 ani de închisoare cu executare!

Articolul următor

Vino la vot pe 26 mai! Votează ca să se poată întoarce acasă copiii tăi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *