ISSN 2457 - 3973

Viva Allegria cucerește România!

 

Elevii cursului de canto de la Asociația Culturală ”Viva Allegria” au luat, din nou, caimacul premiilor naționale! Prezenți în acest sfârșit de săptămână la concursurile organizate în mai multe orașe din țară, elevii profesoarei Alina Apetrii au reprezentat cu cinste județul Neamț.

Mai mult decât atât, Viva Allegria va avea cel mai mare număr de copii calificați în finala concursului ”Mamaia Copiior”.

Să revenim însă la premiile  obținute, duminică, de acești copii talentați.

Astfel, Andreea Aldea, în vârstă de 8 ani, a câștigat premiul întâi la Festivalul ”Armonia” Cluj-Napoca.

andreea aldea1

Catinca Gorduza-Burduja, în vârstă de 6 ani, a câștigat premiul întâi la Festivalul ”Vis de stea” de la Moinești. La același festival, Serena Gabur, în vârstă de 10 ani, a câștigat premiul al doilea, Cosmina Marin (10 ani) a câștigat tot premiul al doilea iar Damian Ouatu (11 ani), tot premiul al doilea. Adelina Timofte, în vârstă de 6 ani a câștigat premiul al treilea la concursul de la Moinești, Teodora Scarlat, în vârstă de 8 ani, s-a clasat pe poziția a treia iar Ana-Maria Lazăr, de 9 ani, a primit premiul al treilea. Andra Dumitru, în vârstă de 5 ani, aflată abia la al doilea concurs, a primit mențiune.

andra1

La Concursul ”Stea în devenire” de la Roznov, Crista Minola Ursache, în vârstă de 10 ani, a obținut premiul al doilea iar Ema Grigorcea, în vârstă de 10 ani, a obținut premiul al treilea.

crista ursacheema grigorcea1

După cum spuneam mai sus, la Festivalul Național de Interpretare ”Mamaia copiilor”, Asociația Culturală ”Viva Allegria” are lotul cel mai numeros de copii dintre toate cluburile din țară. Astfel, profesoara Alina Apetrii va fi prezentă, în prestigiosul concurs, cu Adelina Timofte (6 ani), Catinca Gorduza-Burduja (6 ani), Andreea Aldea (8 ani), Serena Gabur (10 ani), Daria Ștefana Stoleru (11 ani) și Damian Ouatu (11 ani).

”Le transmit elevilor mei să urce întotdeauna pe scenă cu încredere, să își dorească să fie cei mai buni și să cânte din tot sufletul. Îi felicit pentru premiile obținute”, a declarat profesoara Alina Apetrii, coordonatoarea Asociației Culturale ”Viva Allegria”.

 

(G.A.)

Articolul anterior

Video aerian cu ruinele SIL Foresta pe care ar trebui construit mega-mall-ul de la Piatra Neamț

Articolul următor

Direcția Generală Anticorupție a împlinit 10 ani! Spre disperarea politicienilor!

4 Commentarii

  • FELICITĂRI TUTUROR !!!!!!

  • Bravo copii. Felicitari!

  • Felicitări copii, felicitări Viva Allegria, stimă doamnei profesoare, admirație părinților ce sustin aceste minuni din viata noastra! Mult succes tuturor in continuare!!!!

  • Felicitari tuturor!!!!! Bravo Cosmina!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular