ISSN 2457 - 3973

Vlad Marcoci, informație-șoc: Doi stranieri, Cuc și Teodorovici, pe lista PSD Neamț la parlamentare!

O informație-șoc, lansată de fostul președinte executiv al PSD Neamț, Vlad Marcoci, tulbură din nou apele în organizație.

Potrivit unei declarații făcută de Marcoci pentru vestea.net, 2 dintre candidații pe pozițiile eligibile pentru alegerile parlamentare, din partea PSD Neamț, sunt din afara județului Neamț.

Este vorba de foștii miniștri Orlando Teodorovici și Răzvan Cuc potrivit informațiilor publicate în acest articol. 

Deși nu au nici o legătură cu județul Neamț, cei 2 au fost prezenți, în ultimul an, la diverse evenimente organizate de conducerea PSD Neamț.

Orlando Teodorovici a fost inclusiv la petreceri organizate la Târgu Neamț, cu diverse ocazii, de partid.

De cealaltă parte, Răzvan Cuc a fost plimbat prin județ înclusiv în campania electorală pentru prezidențiale.

Orlando Teodorovici este senator, deci ar putea deschide lista PSD Neamț la Senat, iar Răzvan Cuc este deputat și poate fi cap de listă a social-democraților nemțeni pentru Camera Deputaților.

Dacă cele spuse de Vlad Marcoci se vor confirma, înghesuiala pe locurile eligibile pentru parlamentare, pe lista PSD Neamț, va fi și mai mare.

Potrivit calculelor făcute de social-democrați, PSD Neamț va obține maxim 3 deputați și un senator, ca mandate întregi. Ori dacă 2 locuri sunt ocupate deja de stranierii Teodorovici și Cuc, pentru membrii PSD Neamț doritori de Parlament rămân maxim 2 mandate.

Potrivit informațiilor noastre, toți cei 6 parlamentari ai PSD Neamț (senatorii Emilia Arcan și Dan Manoliu, deputații Ciprian Șerban, Dănuț Andrușcă, Alexandru Rotaru și Viorel Stan) doresc să prindă un nou mandat, așa că vor locuri eligibile. Lor li se alătură și alte nume, cum ar fi Florentina Moise, Oana Bulai sau Adrian Niță.

Așadar, concurența membrilor PSD Neamț pentru un loc eligibil va fi mare și tensionată, dacă nu era deja.

De altfel, Vlad Marcoci deja a declarat, în mod ironic, că nu înțelege ce caută cei 2 stranieri pe lista PSD Neamț. ”OK, cu Cuc pe listă mai înţeleg, dar şi cu Orlando Teodorovici?”, a declarat Marcoci pentru vestea.net

Ieșirea lui Marcoci arată că nemulțumirile din interiorul PSD Neamț nu doar că există, ci ies la suprafață!

Articolul anterior

Isterie la Roznov! Trei chinezi au pus pe jar comunitatea!

Articolul următor

Un bolnav psihic, beat și înarmat cu un cuțit, a atacat un om în Piața Centrală din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular