ISSN 2457 - 3973

Vlad Peiu, candidatul USR pentru Primâria Târgu-Neamț: “Voi lucra cu voi, pentru voi!”

Într-o lume în continuă schimbare, valorile tradiționale și perseverența rămân stâlpii de bază ai succesului. Acesta este mesajul principal pe care Vlad Peiu, candidatul USR pentru funcția de primar al orașului Târgu-Neamț, îl transmite cetățenilor.

Am învățat din fragedă copilărie valoarea muncii și a perseverenței. Educația îndelungată – de acasă și de la școală – precum și anii de formare profesională mi-au modelat cariera și au sădit în mine principii sănătoase, etică și respect, pe care le folosesc zi de zi în relațiile personale și profesionale„, a declarat Vlad Peiu.

Cu o carieră solidă în mediul privat, produsele societății administrate de el, realizate cu pasiune în Târgu-Neamț, au ajuns în biserici de pe două continente.

De mulți ani, produsele societății pe care o administrez, produse create cu drag în Târgu-Neamț, înfrumusețează biserici din toată Europa, dar și de peste ocean. Totodată, proiectele civice în care m-am implicat de-a lungul timpului au rămas mărturie a activității mele în folosul micii noastre comunități„, a adăugat el.

Vlad Peiu subliniază că viziunea sa pentru administrația publică locală se bazează pe transparență, disponibilitate și implicare directă în rezolvarea problemelor cetățenilor. În plus, candidatura sa este motivată de dorința de a face lucrurile mai bine în orașul în care a crescut și s-a dezvoltat.

Candidatura mea vine dintr-o dorință sinceră de a îmbunătăți calitatea vieții în orașul pe care îl iubesc și în care am crescut. Cu speranță, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu votul vostru, vom reuși să aducem o schimbare semnificativă în Târgu-Neam. Pe 9 iunie, avem această șansă. Primul pas este să votați poziția 1 pe buletinul de vot, atât pentru primar cât și pentru Consiliul Local. Iar eu, așa cum am demonstrat până acum, voi lucra cu voi, pentru voi!, a concluzionat Vlad Peiu.

 

Viziunea echipei USR Târgu-Neamț pentru perioada 2024 – 2028

 

Infrastructură: realizarea unui sens giratoriu în intersecția de la Humulești – mic, rapid, ieftin, supraetajarea unor spații de parcare, mai mulți kilometri de piste și parcări pentru biciclete pentru o deplasare facilă, nepoluantă și în siguranță, benefică atât pentru sănătate cât și pentru trafic.

Administrație: reformarea și modernizarea administrației locale, la standarde europene, regândirea tuturor compartimentelor administrative astfel încât ele să reflecte mai bine realitatea actuală a orașului, încurajarea inițiativei și a performanței în mediul administrativ.

Tineri: atragerea de capital privat din afara orașului și din afara județului pentru crearea unor locuri de muncă mai atractive și mai bine remunerate, diversificarea și îmbunătățirea ofertei de activități recreative și culturale, o cooperare mai strânsă între licee și mediul privat, pentru ca specializările propuse elevilor să corespundă nevoilor de pe piața muncii.

Seniori: înființarea unui compartiment în Direcția de Asistență Socială pentru persoanele vârstnice sau cu mobilitate redusă, în vederea cumpărării și livrării la adresă a unor alimente, medicamente și alte bunuri de larg consum, mai mult suport acordat centrelor de îngrijire pentru persoanele în vârstă, pentru ca toți rezidenții să beneficieze de condiții decente.

Sport: schimbarea managementului echipei de fotbal, atragerea unor sponsori mari la nivel național, realizarea unei selecții constante a tinerilor talentați din oraș și sprijinirea activității clubului de înot.

Timp liber și turism: loc de promenadă pe malul râului Ozana, explorarea potențialului pe care îl are amfiteatrul prin găzduirea unor evenimente de anvergură, modernizarea centrului de informare turistică.

Cod unic de identificare: 21240009

Articolul anterior

Minciunile PNL, dezmințite de ministrul Fondurilor Europene: ”Proiectul de apă de la Neamț continuă prin alt program de finanțare!”

Articolul următor

Majorat în slujba legii! Un jandarm nemţean, 18 ani de misiuni pentru comunitate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular