ISSN 2457 - 3973

Crimă între frați gemeni la Tămășeni

O crimă între frați gemeni a zguduit liniștea comunei Tămășeni chiar în zi de sărbătoare. Tragedia s-a produs de Schimbarea la Față, după ce doi frați s-au luat la ceartă din cauza unei datorii.

Cei doi, în vârstă de 49 ani, erau conoscuți ca scandalagii în localitate, mai ales când se apucă de băut. Așa au făcut și în acea zi. Mai întâi au băut zdravăn după care unul dintre ei și-a adus aminte că celălalt are o datorie neachitată. S-a dus acasă la fratele său și și-a cerut banii iar de aici a început scandalul. Unul a pus mâna pe un cuțit iar celălalt pe un topor. Cel cu cuțitul a fost mai rapid și și-a înjunghiat fratele de două ori, în gât și în spate, după care l-a lăsat să agonizeze în curtea casei sale. Apoi s-a dus în casă liniștit. Un vecin de-al autorului a venit mai pe seară până la acesta și atunci a fost anunțat de criminal că și-a ucis fratele. Imediat au fost anunțați polițiștii iar autorul a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

 

Articolul anterior

EXCLUSIV Generalul Stan, despre frauda de la BAC! Detalii șocante de la Târgu Neamț și Borca! Situația de la ”Gh. Cartianu”! Profesorii vinovați – nesancționați!!!

Articolul următor

Whisky, bere și femei, Ambulanță, tot ce vrei…. Management suspect la SJA Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular