ISSN 2457 - 3973

Zdrogheală până la capăt! PSD schimbă liberalii din conducerea deconcentratelor!


Directorii instituțiilor deconcentrate numiți de PNL, atunci când USL a preluat guvernarea, trebuie să îşi facă bagajele. Startul l-a dat Radu Firăstrău, pus pe liber, miercuri, din postura de preşedinte director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț. Aceeaşi soartă au avut-o toți directorii de CAS din țară odată cu schimbarea a mai mult de jumătate din indicatorii de performanță.


Nu-l plângem pe Firăstrău dar când ştim că în locul său va fi numit tot un activist, ne vine gândul să ne alăturăm refugiaților!

La fel ca la CAS-uri se va întâmpla la toate instituțiile unde conducerea a fost numită de PNL, pe baza protocolului USL.

Ca de fiecare dată, plângăcioşii vor spune că au fost schimbați abuziv pentru că au fost numiți în urma unui concurs. Pe bune?

Aşadar, liberalii vor lăsa locurile libere pentru a fi numiți (prin acelaşi “concurs”!) alți politruci, de la partidele din arcul guvernamental.

Când se va schimba guvernarea va fi “zdrogheală” în sens invers! Şi tot aşa! Motive suficiente pentru România bunului simț şi pentru Dreptate până la capăt! Deh, mândru că sunt român!

Articolul anterior

Ionel Arsene: Dincolo de jigniri, moţiunea de cenzură nu a criticat actul de guvernare

Articolul următor

Îl cunoaşteți? Anunțați Poliția Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *