ISSN 2457 - 3973

Alegeri cu final previzibil: Aurelia Simionică, singurul candidat la președinția PSD Piatra-Neamț!

Conferința municipală a PSD Piatra Neamț de vineri, de la ora 17.00, ar trebui să se desfășoare fără surprize. Actuala președintă, Aurelia Simionică este singurul candidat pentru conducerea filialei. Biroul politic municipal ar urma să sufere modificări importante la nivelul vicepreședinților.

”Ne dorim o echipă puternică, o echipă cu care să pregătim foarte bine anul 2016, an electoral”,  declarat Aurelia Simionică.

Despre o eventuală susținere a unui candidat la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, Aurelia Simionică a declarat că este prematur să se discute acest lucru.

”Vom hotărî în această toamnă cine este candidatul pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț”, a declarat Aurelia Simionică.

Sâmbătă vor avea loc și conferințele municipale de alegeri la PSD Roman și PSD Târgu-Neamț. La Roman, noul președinte ar urma să fie Dan Manoliu iar la Târgu Neamț, actualul primar Daniel Harpa.

Despre conferința județeană de alegeri se vorbește tot mai mult că ar urma să aibă loc abia în 2016, după alegerile parlamentare, la fel ca și celelalte conferințe județene ale PSD. Conferința națională a PSD va avea loc abia în 2017.

Articolul anterior

Dragoș Chitic mulțumește PSD-ului pentru aprobarea finanțării pieței! Când va fi inaugurată?

Articolul următor

Gafe majore la UNPR Neamț! Senatorul Bumbu: Steagul UE are 15 stele! Deputatul Moisii – glume cu ”jidani”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *