ISSN 2457 - 3973

Andrei Carabelea câştigă Primăria Piatra-Neamţ şi George Lazăr, preşedinţia CJ Neamţ (sondaj în Piatra-Neamţ)

Un sondaj scăpat pe surse din zona unui partid politic îl dă câştigător pe Andrei Carabelea pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, cu un procent de 35%.

Rămâne însă un procent destul de mare (17%) al celor care au declarat că participă la vot dar încă nu s-au decis, ceea ce ar putea schimba radical datele sociologice.

 

Chiar dacă ar câştiga funcţia de primar, Andrei Carabelea ar avea o opoziţie destul de puternică în Consiliul Local, relevă acelaşi sondaj.

Cu o intenţie de vot de 34%, PNL va fi nevoit să facă alianţe pentru a asigura stabilitatea în primărie.

Interesant este că în Consiliul Local Piatra-Neamţ ar intra şi reprezentanţii AUR şi SOS, ceea ce ar putea conduce la un adevărat spectacol în şedinţe.

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, ar câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ cu 32%, potrivit studiului sociologic efectuat la Piatra-Neamţ.

Şi aici înregistrăm un procent semnificativ (30%) al nehotărâţilor dar care, potrivit sociologilor, se va repartiza echilibrat între principalii contracandidaţi.

 

Revenind la situaţia de la Primăria Piatra-Neamţ, doar 13% dintre repondenţi s-au declarat „foarte mulţumiţi” de administrarea oraşului şi investiţiile realizate în ultimii patru ani iar 26% sunt „destul de mulţumiţi”.

Sondajul ar fi fost realizat de SC ROMSTAT EXPERT SRL în perioada 6-7 aprilie 2024 pe un eşantion de 900 persoane din Piatra-Neamţ.

Eroarea maximă admisă este de +/- 3,3%.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Principală din comuna Păstrăveni

Articolul următor

Muntele Cozla, protejat după finalizarea lucrărilor la drumul de acces

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular