• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Arsene SĂ NU DEA FOC județului Neamț! ”Marea nedreptate pornește dintr-un suflet nobil, corupt prin educație greșită!”

Interesantă și reală trimiterea pe care a făcut-o, marți, prefectul George Lazăr, la Nero, referindu-se la situația actuală și la buza prăpastiei pe care se află județul Neamț. De ce? Din cauza declarațiilor și atitudinii tot mai agresive ale președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, care marginalizează și trimit județul pe o pantă periculoasă.

Ori ar fi nedrept ca autoritățile locale să aibă de suferit din cauza unor atitudini ”corupte printr-o educație greșită”. Pentru că, în calitatea sa de președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene trage odată cu el tot județul!

”Nero era în anii 54-68 en. împăratul roman care înnebunise și a dat foc Romei. Astăzi avem un domn, Ionel Arsene – președinte al CJ Neamț, care și-a pierdut controlul, busola și care arunca cu trivialități și cuvinte vulgare la adresa instituțiilor statului, a Guvernului și a Președinției României. Un citat al marelui filozof antic Platon este de mare actualitate și îl definește perfect pe dl. Ionel Arsene, care sperăm să nu dea foc județului Neamț: Marea nedreptate nu pornește de la oamenii obișnuiți, ci dintr-un suflet nobil, corupt printr-o educație greșită”, a spus prefectul George Lazăr.

Quot erat demonstrandum!

Articolul anterior

Aparatul lui Arsene pentru teste Covid, preț dublu și performanțe la jumate față de cel din donații de la Roman!

Articolul următor

”Caracatița” de la Spitalul Județean Neamț, devoalată de prefectul Lazăr! Un șef și-a angajat 50 de rude!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *