ISSN 2457 - 3973

Arta și cultura, mai aproape de locuitorii din Piatra-Neamț

Arta și cultura, mai aproape de locuitorii din Piatra-Neamț

Construcția unui amfiteatru pentru evenimente artistice și culturale. Asta își propune să facă Adrian Niță, candidatul PSD la primăria municipiului Piatra-Neamț. “Ne dorim să creăm un spațiu contemporan, accesibil tuturor vârstelor, care să îmbine relaxarea, activitățile recreative și cele culturale și educaționale. Astfel, vrem să redefinim experiența comunitară și să punem în valoare patrimoniul și potențialul creativ al frumoasei comunități din Piatra Neamț,” a declarat Adrian Niță.

Se va construi un amfiteatru modern și inovativ, un fel de teatru de vară, care va fi destinat evenimentelor culturale și comunitare. Va fi un spațiu architectural unic, cu aproximativ 650 de locuri și cu o acustică excelentă și facilități tehnice de ultimă generație. Se vor implementa facilități moderne și accesibile pentru toate categoriile de vârstă, iar vizitatorii se vor putea bucura de o experiență extrem de plăcută.

 

Proiectul amfiteatrului e unul care își propune să promoveze cultura și artele în Municipiul Piatra-Nemț. Elevii, studenții, pensionarii și grupurile vulnerabile vor avea acces gratuit sau la prețuri reduse, la evenimentele organizate. În acest fel, se încurajează participarea comunitară activă.

Va exista un calendar diversificat de evenimente culturale, ateliere, spectacole și festivaluri care să atragă participanți din întreaga regiune, dar și din țară. De asemenea, se vor încheia și parteneriate locale și naționale. Noul Amfiteatru va colaborarea cu instituții culturale, educaționale, organizații non-profit și sectorul privat pentru a susține și a extinde programul de evenimente și activități.

Comandat de PSD Organizația Neamț – CMF 21240002

Articolul anterior

CONSTRUIM UN SPITAL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ NOU! L-AM PROMIS NEMȚENILOR ȘI NE ȚINEM DE CUVÂNT!

Articolul următor

Daniel Vasilică Harpa (PSD Neamţ): Rapid, încă din primele săptămâni de mandat: TREI MARI PRIORITĂȚI ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular