ISSN 2457 - 3973

Bandele de minori-tâlhari din Piatra Neamţ atacă lângă bancomate

Bandele de minori care tâlhăresc ziua în amiaza mare în Piatra Neamţ au început să atace şi în zona bancomatelor. Un pietrean care a trecut printr-o astfel de situaţie, miercuri dimineaţa, a făcut publică păţania sa pentru a trage un semnal de alarmă. Rămâne de văzut dacă ”strigătul” său şi al celorlalţi pietreni va fi auzit de cineva sau şirul articolelor cu pietreni tâlhăriţi ca în pădure vor continua.

”Dragi prieteni, pregătiţi-vă că urmează vremuri grele; banda de minori acţionează chiar în centrul oraşului toată ziua; chiar acum 30 minute (ora 9,50) au reuşit să-mi fure „numai” 50 lei în timp ce scoteam bani de la bancomatul Băncii Transilvania sediul central de lângă Oazana;

Cum acţionează: aceştia se adună în spatele tău când tu faci operaţiune pregătitoare şi atunci când banii ies pe fanta respectivă se reped şi încearcă să apuce ce şi cât pot; la mine au reuşit să ia numai o bancnota de 50 lei şi chiar dacă multe altele s-au împrăştiat pe jos nu am fugit după ei şi am strâns ce s-a împrăştiat; eu nu mi-am dat seama că sunt adunaţi nişte netrebnici în zona respectivă pentru că eram ocupat cu tastarea codurilor necesare operaţiunii; dar omul de la pază care i-a văzut pe acei făptaşi nu a făcut nimic să prevină acţiunea; el păzeşte să nu intre nimeni în bancă nu cumva să-i fure scaunul pe care stă…….
DECI MARE ATENŢIE ATUNCI CÂND FACEŢI OPERAŢIUNI LA BANCOMATE !!!
Şi nu numai..”, spune Virgil Harabagiu, de profesie arhitect şi evaluator.

Nu este primul caz în care bandele de minori tâlhăresc oamenii în plină stradă în Piatra Neamţ dar este primul caz care se întâmplă la un bancomat.

Articolul anterior

Giosan a fost arestat preventiv 30 zile! El susţine că altcineva a comis crima!

Articolul următor

Ce au găsit pompierii în discotecile din Neamţ? Sondaj NEWSALLERT: 92% dintre repondenţi consideră cluburile nesigure!

3 Commentarii

  • abia astept sa ma tamponez cu ei.. politia, isu, misu, smurdu, n.au decat sa.i culeaga.. ce.o mai ramane de cules..

    • Nu incurajez dar in conditiile date, subscriu!

  • … eu am patit-o acum vreo 3-4 ani la bancomatul bancii BRD langa Complexul Ciresica… mi-au luat din mana toti bani care incercam sa-i scot…400 lei ! … dupa cateva saptamani… politia : sunt minori si nu avem ce sa le facem!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular