ISSN 2457 - 3973

Bărbatul care a făcut infract pe stadion a fost transferat la Iași, în stare gravă, cu elicopterul SMURD (foto-video)

Bărbatul în vârstă de 53 ani care a făcut, joi seara, infarct în timp ce alerga pe pista stadionului Ceahlăul, a fost transferat, vineri la Iași, cu elicopterul SMURD.

Pacientul a fost adus de o ambulanță SMURD, monitorizat în permanență de medici și ventilat mecani. Medicul de pe ambulanță le-a spus colegilor de pe elicopterul SMURD că starea pacientului este neschimbată față de joi.

Bărbatul se află în stare de inconștiență și nu poate respira singur, fiind intubat. Pacientul a fost coborât din ambulanța SMURD și transportat pe targă până la elicopter, fiind preluat de cadrele medicale sosite de la Iași.

Elicopterul SMURD a decolat spre clinica de cardiologie din Iași unde bărbatul va fi supus, cel mai probabil, unei intervenții chirurgicale de urgență.

Chiar dacă știm numele pacientului și ocupația acestuia, nu îl vom publica în semn de respect pentru el și familia acestuia. Totodată, nu vom publica fotografii explicite de la momentul transferului său din ambulanță în elicopterul SMURD, din motive lesne de înțeles. Îi urăm însă, din tot sufletul, sănătate și însănătoșire grabnică!

Mai multe amănunte despre cum s-a produs tragedia de joi puteți citi aici

Articolul anterior

Beat și fără permis, un tânăr din Bârgăuani a furat o mașină! A fost arestat!

Articolul următor

Crista – minunea de fată cu media generală 10,00! A terminat șefă de promoție la Roznov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *