ISSN 2457 - 3973

Cazul Ouatu trimise sute de oameni în izolare: medici, asistente, politicieni, comercianți și oameni simpli!

Cazul Vasile Ouatu ar putea genera un adevărat tsunami în lumea medicală și politică din județul Neamț, dar și în rândul comercianților din magazinul Unic.

Depistat pozitiv cu COVID-19, Vasile Ouatu este internat de noaptea trecută la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

A trecut și el pe la Sala Polivalentă dar asta nu înseamnă că ar fi luat (sau dat) virusul (de) acolo.

La finalul săptămânii trecute, Vasile Ouatu a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu febră și tuse. A fost luat cu ambulanța în care erau o asistentă medicală și un ambulanțier. Ambii au rămas în autoizolare acasă, din această noapte, fiind înștiințați de conducerea Serviciulu Județean de Ambulanță Neamț.

De la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț cel puțin 5 cadre medicale – medici și asistenți – ar trebui să intre în autoizolare, după ce au avut contact direct cu el.

La spital, Vasile Ouatu se pare că a uitat să spună că a fost și la Sala Polivalentă ceea ce a derutat cadrele medicale.

De aici, Ouatu a cerut să fie lăsat să plece să se trateze acasă, pentru că este doar răcit puternic. Și înainte de a ajunge acasă, a trecut pe la Spitalul de Pneumoftizioligie de la Bisercani pentru a face o rază la plămâni. Alți contacți direcți și aici!

Iar lista nu se oprește…

Potrivit unor surse, Vasile Ouatu ar fi avut o ședință cu toți comercianții care au spații închiriate în magazinul familiei.

Totodată, la restaurantul pe care îl deține, Vasile Ouatu a organizat (cel puțin) 2 petreceri cu ocazia zilei de 8 Martie. Sute de oameni din toate categoriile au fost prezenți acolo fără să bănuiască nimic. Nici Vasile Ouatu nu avea, ce-i drept, simptome la vremea respectivă.

Dar pupături, strângeri de mână, tot tacâmul.

Vă imaginați acum tabloul complet?

Stați în case! Este singura soluție de a vă feri de virusul COVID-19!

Articolul anterior

Vasile Ouatu – depistat POZITIV la coronavirus! Medici și asistente din Piatra-Neamț și Bisericani, între contacții lui!

Articolul următor

Senatorul PSD Neamț, Dan Manoliu, acuzat că răspândește fake-news

6 Commentarii

  • Il cunosc pe ,,Valica”din 1973…un om ca el care, a trecut prin multe incercari ale vietii nu ar fi fost inconstient daca macar banuia,ca ar fi infectat cu acest virus!Asa ca dragii mei ,,de acasa”nu faceti din durerea unui om un ,,articol de panica si mai ales scandal”!va doresc la toti mai multa credinta,rugaciune,iubire ,sanatate ,putere,inteligenta si multa ,multa armonie de la 2000kmin plin focar de ,,moarte”!Doamne ajuta!Amin!

  • Nu il cunosc foarte personal dar este un impertinent si totul era doar pentru el. Dovada sta si magazinul Unic pe care a pus mana politic si fara sa investeasca NIMIC a cerut doar chirii, nu mai zic de parcarea din fata magazinului la care percepea taxa fara sa fie legala. “A omis sa spuna ca a fost la polivalenta” cu rea vointa. Parerea mea e ca chiar daca scapa de aceasta data ar trebui sa i se aplice legea in situatia de urgenta si sa fie urmarit penal ca a imbolnavit atata lume cu buna stiinta. Chiar daca are foarte multi bani in fata lui Dumnezeu toti suntem egali. Domnul sa ol judece.

  • Ouatu este un inconstient ! Stilul asta de “personalitate” locala care poate face orice pt ca-l cunoaste toata lumea este o grandomanie de neam prost. Acum, când baga in spital oameni care nu au nici o vina decat ca s-au intalnit cu un prost, sa vedem cum se va finaliza.

  • Valica a dat-o-n bară….Si le-a mai dat si la altii…Ma tem ca nu e prea bine…Si cand ma gandesc ca eu locuiesc la 200 m de Unic,acolo unde a activat dl Ouatu pana in urma cu 3 zile….

  • […] La restaurantul pe care il detine, Vasile Ouatu a organizat (cel putin) 2 petreceri cu ocazia zilei de 8 Martie. Sute de oameni din toate categoriile au fost prezenti acolo fara sa banuiasca nimic, scria presa locala. […]

  • […] La restaurantul pe care îl deţine, Vasile Ouatu a organizat (cel puţin) 2 petreceri cu ocazia zilei de 8 Martie. Sute de oameni din toate categoriile au fost prezenţi acolo fără să bănuiască nimic, scria presa locala. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *