NewsAllert :

Incendiu urmat de explozie la un agent economic din Săvineşti

Comunicat de presă – George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Domnilor Harpa şi Arsene, tovarăşi PSDişti, să vă fie rușine pentru că nu vreți un nou pod la Luțca!”

Complexul de la Dragomirești, predat pentru a fi pregătit de deschidere (foto-galerie)

Oana Bulai acuză „frăţia” PNL-USR Roman şi „primarii bordurică”: „Au votat buget pentru panseluţe şi montat borduri!”

Primăria Piatra-Neamţ va promova oraşul ca destinaţie turistică într-un mod oficial şi profesionist

Trei nemţeni, reţinuţi de poliţişti după au furat banii dintr-un aparat de „păcănele” din Bacău

Începe nebunia în trafic! Pregătiri pentru demolarea podului din zona Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ (foto-galerie)

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ) a fost reales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

10 persoane au decedat, anul trecut, în incendii produse în Neamţ

Şofer prins la Roznov cu microbuzul burduşit de călători! Maşina indisponibilizată şi amendă de 2.000 euro!

Accident cu victimă pe DN 15D, la Girov

Bărbat din Piatra-Neamţ implicat într-un jaf de jumătate de milion de euro în Cehia, prins de poliţişti

Un tânăr din Pipirig plecat la muncă în Italia este dat dispărut de familie

Femeile din judeţul Neamţ, mai multe şi mai educate decât bărbaţii (rezultate oficiale recensământ)

Semnal de alarmă al deputatului Mara Calista în privinţa cazurilor de bullying din şcoli

  • 3 februarie 2023

ISSN 2457 - 3973

Centru de Permanență în cartierul Văleni din Piatra-Neamț

Primarul Dragoș Chitic a inaugurat, miercuri, al cincilea Centru de Permanență din Piatra Neamt, care este situat în cartierul Văleni.

„Astăzi am deschis un nou Centru de Permanență, din punctul meu de vedere  unul din cele mai importante datorită faptului că se află în cartierul Văleni, cartier situat la o anumită distanță față de centrele medicale care pot oferi servicii locuitorilor din această zonă. Deservește aproximativ 2500 de locuitori, atât cei care locuiesc în clădirile construite de primărie cât și în locuințele private din această zonă și sunt convins că își va dovedi utilitatea, scutindu-i pe pacienți de folosirea mijloacelor de transport către alte centre. Centrul a fost realizat într-o locuință proprietate a primăriei, am beneficiat de sprijinul Casei de Asigurări de Sănătate, noi punând la dispoziție locația, realizând investițiile și lucrările iar dumnealor vor asigura personalul medical și medicamentația necesară” a declarat primarul Dragoș Chitic.centru de permanenta 2

„Mă bucur că am avut ocazia la această deschidere să discut cu preotul paroh din cartierul Văleni, chiar îmi doream acest lucru, și cred ca am găsit acum o modalitate să scurtăm timpul de comunicare între administrație și acest cartier; vreau să aveți convingerea că problemele din Văleni sunt tratate cu aceeași seriozitate ca și în cazul celorlalte cartiere din oraș, sunt lucruri care s-au făcut și sunt proiecte care se vor face în perioada imediat următoare. Cred că o comunicare între dumneavoastră și noi, administrația, poate face ca problemele oamenilor de aici să ajungă într-o formă organizată la noi și vor fi mai ușor de rezolvat”, a mai adăgat primarul Dragoș Chitic. centru de permanenta1

Programul de funcționare al Centrului de Permanență din Văleni este același cu al celorlalte Centre de permanență din cartierele Precista, Dărmănești, Mărăței și Speranța, respectiv de luni până vineri între orele 15:00 – 08:00, iar sâmbăta și duminica – nonstop. Adresa Centrului de permanență este Văleni 1, str. Gh. Asachi, Vila 46, ap. 1 și 2. În cadrul centrului continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă este asigurată de cinci medici de familie împreună cu cinci asistenți medicali.

La deschidere au participat primarul municipiului Piatra Neamt, Dragoș Chitic împreună cu viceprimarul Vasile Popescu, directorul adjunct al DSP Neamt, Constantin Oprea, directorul Direcției de Asistență Socială Piatra Neamț, Ana Berea și coordonatorul medicilor de permanență din Centrul Valeni, Doina Crețu.

Articolul anterior

Tentativă de fraudare la Bacalaureat dejucată de Poliția Economică Neamț!

Articolul următor

Câștigătorul X-FACTOR, jurat la Festivalului Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *