NewsAllert :

Incidenţa COVID în Neamţ, vineri – 16 aprilie. Opt localităţi sunt în ZONA ROŞIE.

Parcurs motivaţional în activitatea Casei Corpului Didactic Neamț

Bălţăteşti: Şoferiţă rănită de roata unui autocamion cu lemne care a sărit în mers

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Bestii cu chip de om! Doi părinţi din Dumbrava Roşie şi-au violat şi schingiuit cei 3 copii!

Dan Barna: “Premierul Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”. Iulian Bulai: “Premierul Cîţu trebuie să plece!”

Neamţ: Incidenţa cazurilor COVID-19 din fiecare localitate (miercuri, 14 aprilie)

Piatra-Neamţ: De câţi poliţişti locali e nevoie ca să prinzi un bărbat care nu poartă mască?!

Accident la Piatra Şoimului. O şoferiţă a spulberat gardul unei case. În maşină erau 2 copii.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Judeţean Neamţ, s-a aruncat de la etajul 3 şi a murit

COVID/ Scădere considerabilă a cazurilor la Piatra-Neamţ şi Roman. Situaţia pe localităţi. (marţi – 13 aprilie)

Jale pe şoselele din Neamţ! 1.300 sancţiuni şi 180 permise reţinute, săptămâna trecută

Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

  • 17 aprilie 2021

ISSN 2457 - 3973

Centru de Permanență în cartierul Văleni din Piatra-Neamț

Primarul Dragoș Chitic a inaugurat, miercuri, al cincilea Centru de Permanență din Piatra Neamt, care este situat în cartierul Văleni.

“Astăzi am deschis un nou Centru de Permanență, din punctul meu de vedere  unul din cele mai importante datorită faptului că se află în cartierul Văleni, cartier situat la o anumită distanță față de centrele medicale care pot oferi servicii locuitorilor din această zonă. Deservește aproximativ 2500 de locuitori, atât cei care locuiesc în clădirile construite de primărie cât și în locuințele private din această zonă și sunt convins că își va dovedi utilitatea, scutindu-i pe pacienți de folosirea mijloacelor de transport către alte centre. Centrul a fost realizat într-o locuință proprietate a primăriei, am beneficiat de sprijinul Casei de Asigurări de Sănătate, noi punând la dispoziție locația, realizând investițiile și lucrările iar dumnealor vor asigura personalul medical și medicamentația necesară” a declarat primarul Dragoș Chitic.centru de permanenta 2

“Mă bucur că am avut ocazia la această deschidere să discut cu preotul paroh din cartierul Văleni, chiar îmi doream acest lucru, și cred ca am găsit acum o modalitate să scurtăm timpul de comunicare între administrație și acest cartier; vreau să aveți convingerea că problemele din Văleni sunt tratate cu aceeași seriozitate ca și în cazul celorlalte cartiere din oraș, sunt lucruri care s-au făcut și sunt proiecte care se vor face în perioada imediat următoare. Cred că o comunicare între dumneavoastră și noi, administrația, poate face ca problemele oamenilor de aici să ajungă într-o formă organizată la noi și vor fi mai ușor de rezolvat”, a mai adăgat primarul Dragoș Chitic. centru de permanenta1

Programul de funcționare al Centrului de Permanență din Văleni este același cu al celorlalte Centre de permanență din cartierele Precista, Dărmănești, Mărăței și Speranța, respectiv de luni până vineri între orele 15:00 – 08:00, iar sâmbăta și duminica – nonstop. Adresa Centrului de permanență este Văleni 1, str. Gh. Asachi, Vila 46, ap. 1 și 2. În cadrul centrului continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă este asigurată de cinci medici de familie împreună cu cinci asistenți medicali.

La deschidere au participat primarul municipiului Piatra Neamt, Dragoș Chitic împreună cu viceprimarul Vasile Popescu, directorul adjunct al DSP Neamt, Constantin Oprea, directorul Direcției de Asistență Socială Piatra Neamț, Ana Berea și coordonatorul medicilor de permanență din Centrul Valeni, Doina Crețu.

Articolul anterior

Tentativă de fraudare la Bacalaureat dejucată de Poliția Economică Neamț!

Articolul următor

Câștigătorul X-FACTOR, jurat la Festivalului Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *